2777
2789
سلام عزیزدلم  ببین قشنگم بنا ب فرموده ی آقا رسول الله ص خواب ها سه قسم هستن  خواب خوب : ...

دستت درد نکنه عزیزم. راستش خواب دیدم یه اتوبوس پر سرباز هست که اینا شهید هستند. بعد من داشتم میرفتم بدرقه شهیدان. بعد دوتا نون مثل سنگک یه اقایی اورد که اونا اورده بودند بعد من با چند نفر ازش خوردیم. بعد بهشون گفتم همرو نخورید یکیشم ببریم برای اون اقاها. تبرکه ثواب داره. خوابش برام خواب خوبی بود ولی تعبیرش چیه

دستت درد نکنه عزیزم. راستش خواب دیدم یه اتوبوس پر سرباز هست که اینا شهید هستند. بعد من داشتم میرفتم ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

هزار ماشاالله ب این خواب 

اون نون حاجتت بود قشنگم 

الهی حاجت رواییت نزدیکه 

گلم از این ب بعد توان مالی داشتی ب نیت شهدا و شهدای سرباز شهدای گمنام خیرات کن 

تونستی روزی یک مرتبه سوره یاسین هدیه کن ب شهدا ، خودم خواب دیدم سوره یاسین حاجت میده و من خودمم چله گرفتم هدیه میکردم ب شهدا حاجت گرفتم

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  هزار ماشاالله ب این خواب  اون نون حاجتت بود قشن ...

همین الان سوره یاسین رو پخشه داره میخونه. به خاطر یه مساائلی هر روز میزارم گوش میدم. اشکم اومد بخدا. هم حاجت بزرگی دارم. هم دلمو اروم کردی. خدا خیرت بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  هزار ماشاالله ب این خواب  اون نون حاجتت بود قشن ...

داشتم قبل تعبیر شما به این فکر میکردم فردا خرما خیرات کنم برای شهیدان. دقیقا شما گفتی بهم

ان شالله همیشه حاجت روابشی.خودم چله بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم دارم میگم تموم بشه حتما یاسین و به نیت شهدا شروع میکنم

داشتم قبل تعبیر شما به این فکر میکردم فردا خرما خیرات کنم برای شهیدان. دقیقا شما گفتی بهم

ای جونم 

اجی گره بزرگی تو زندگیم افتاد تو با قلب پاکت از شهدا بخواه وساطتم کنن منه روسیاه و 

همیشه ب یاد شهید ابراهیم هادی 

یوسف قربانی و شهیدان ثابت و ثاقب شهابی باش ک خانواده ای نداشتن فداشون بشم ک شهید قربانی نامه مینوشت ولی مینداخت تو آب و دو برادر شهابی گفتن درسته خانواده نداریم ولی شرف ک داریم ، رفتن و شهید شدن

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
بله درسته  مچکر نازنین 🌹

عزیزدلمی طلا

ای جونم  اجی گره بزرگی تو زندگیم افتاد تو با قلب پاکت از شهدا بخواه وساطتم کنن منه روسیاه و&nb ...

محتاجم به دعا خیلی شدید. چشم حتما سر قران خوندنام وذکرام دعات میکنم. تو هم خیلی لطفا دعام کن زندگیم نپاشه. درد بزرگی دارم 

محتاجم به دعا خیلی شدید. چشم حتما سر قران خوندنام وذکرام دعات میکنم. تو هم خیلی لطفا دعام کن زندگیم ...

سلام گله نازم 

چشم خواهری ب شرط لیاقت دعاگوتم 🥺🤍💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ببین گلم تا ۴۰ روز هر روز سوره مبارکه محمد و بخون اگ وضو بگیری و رو ب قبله بخونی خیلی عالیتره ولی اگ موقعیتش و نداشتی عیبی نداره سخت نگیر فداتشم خدا خیلی مهربونه قربونش برم 

بعد ک هر روز خوندی فک کن حاجت گرفتی بعد بشین شکرگذاری بنویس مثلا بنویس خدایا شکرت ک بچم سالمه ، خدایاشکرا ک خانوادم راضی شدن خدایا شکرت ک دارم ب خلقه خدا کمک میکنم  خدایا شکرت ک هیچ غمی ندارم و..... در کل هر آرزو حاجت یا فانتزی داری فکر کن همه چی و خدا برات اوکی کرد شکرشو بنویس چون هرچی بنویسی میشه و ی صلوات واس سلامتیه امام زمانمون عج بفرست و اون برگه رو ک نوشتی بذار لای قرآن ، تا ۴۰ روز نامه شکر گذاری و حتما بنویس و هر روز با صدای بلند برای خودت بخون و بذارش لای قرآن و دیگ ب حاجتت فک نکن چون داری شکر میکنی ک برآورده شد خودتو بنداز بغل خدای مهربونت 😍

اگ باور قلبی داشته باشی قسم میخورم خدا حاجتتو سریعترین زمان ممکن میده

سلام گله نازم  چشم خواهری ب شرط لیاقت دعاگوتم 🥺🤍💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ببین گلم تا ۴۰ روز هر روز س ...

فدات بشم عزیزم. ممنون بابت انرژی خوبت و دعایی که بهم گفتی. ختم بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم دارم میگم روز 20 تومه تموم بشه ان شالله شروع میکنم. دست گلت درد نکنه. خدا حاجت دلت و بده

فدات بشم عزیزم. ممنون بابت انرژی خوبت و دعایی که بهم گفتی. ختم بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله ...

خدانکنه نازم 

عزیزدلمی 

ای جانم الهی قبول باشه قشنگیم 

میتونستی همزمان میگرفتی خیلی خوب میشد اگه سختته هم ک صبر کن ختم بسم الله تموم شه اینو شروع کن 

خودم از فردا ختم بسم الله شروع میکنم دعام کن ابجی 

همیشه هر دعایی میکنی هر ثوابی انجام میدی حتی خدارو صدا میزنی شکر میکنی تو تاپیک دعا شرکت میکنی ثوابه همشو هدیه کن ب امام زمانت عج ، فک کن خودت حاجت نداری فقط برا امام زمانت عج دعا کن و ذکر بگو و دعا بخون و کار خیر انجام بده 

امام زمان عج هم برات جبران میکنه دعات میکنه کجا؟؟؟؟؟ شب جمعه تو کربلا تو حرم جده پاکشون اربابمون امام حسین ع و حاجتت زودتر برآورده میشه😍😍😍😍😍 

حالا خودت فک کن دعای خودت در حق خودت کجا و دعای آقا تو کربلا در حقت کجا ؟؟😍😍😍😍😍

خدانکنه نازم  عزیزدلمی  ای جانم الهی قبول باشه قشنگیم  میتونستی همزمان میگرفتی خیل ...

چشم عزیزم. ان شالله شما هم حاجت روا بشی. راستی تو دوران پریودی تو ختم بسم الله الرحیمت وضو باز میگیری؟ 

دو تا تعببر به ذهنم میرسه یکی این که از طرف خاستگار یه عیوبی هست که شما سعی میکنی اون ها رو اصلاح کن ...

عزمزمه میشه خواب منم تعبیر کنین خواب دیدم از درخت پسته پسته تازه میچینم خوابم اینطور بود

خودم تا حدودی بلدم

سلام عزیزم ، لطفا این خوابو تعبیر کن : خواب دیدم ک انگار از خوابگاه اومدم برم کلاس ، میبینم بچه ها وایسادن انگار منتظر یه چیزین ، بعد خیلی سر و صدا میکنن من میرم کنار و گوشام میگیرم ،( قبلش انگار توی محیط بیرون صندلی گذاشتن برا ما و نشستیم ، حالت امتحانی .)

بعد یهو تو آسمون فشفشه و چیزای رنگی شروع میکنه ، انگار اول شهاب سنگه میگیم ، من میخوام به رفیقم زنگ بزنم بگم نگاه کنه اونم به آسمون میبینم اونم زنگ زده ولی خب بر نمیداره دیگ,بعدش انگار هوا بد میشه وتوی آسمون یه جوریه ، و بعدش انگار که یه سنگ پرت میشه از آسمون و توی ارتفاع پایین خود آسمون میفته ، (مثل اینکه مواقعی هست که ابرا تا پایین کوه میان اینجوری چون کلا تیره شده بود اون قسمت) ، بعد همین ک میفته صدای این میده ک انگار یه سنگ توی آب افتاده باشه ، من و بعضیا میگیم ببین تو آسمون انگار دریا هس

بعد دوباره سنگ میاد ،به خونه ها میخوره و خرابشون میکنه ، من چیزیم نمیشه و دارم میگیم احتمالش هست خونه خراب شه و اگه سنگ با شتاب بخوره باید مراقب باشیم و این

قبل اینا انگار یه اتاق تو خوابگاه ک ندیدمش تا الان ، دارم موهام شونه میکنم و همه جا مو ریخته مقدار کم ، بعد مسئول خوابگاه میاد داخل ، انگار میخواد اخطار بده و سوال بپرسن ، میگم تو رو خدا من الان حالم خوب نیست ، هیچی ازم نپرس ، من درست میکن

بعد داره میگ تو همیشه مودی هستی؟ از کی تا الان ، انگار نگرانه ک امتحانامو بیفتم وو مجبور شم دوباره بخونم، میگم نه چرا بیفتم ، میتونم ولی الان بهم گیر نده.ما.