سلام عزیزم ، لطفا این خوابو تعبیر کن : خواب دیدم ک انگار از خوابگاه اومدم برم کلاس ، میبینم بچه ها وایسادن انگار منتظر یه چیزین ، بعد خیلی سر و صدا میکنن من میرم کنار و گوشام میگیرم ،( قبلش انگار توی محیط بیرون صندلی گذاشتن برا ما و نشستیم ، حالت امتحانی .)
بعد یهو تو آسمون فشفشه و چیزای رنگی شروع میکنه ، انگار اول شهاب سنگه میگیم ، من میخوام به رفیقم زنگ بزنم بگم نگاه کنه اونم به آسمون میبینم اونم زنگ زده ولی خب بر نمیداره دیگ,بعدش انگار هوا بد میشه وتوی آسمون یه جوریه ، و بعدش انگار که یه سنگ پرت میشه از آسمون و توی ارتفاع پایین خود آسمون میفته ، (مثل اینکه مواقعی هست که ابرا تا پایین کوه میان اینجوری چون کلا تیره شده بود اون قسمت) ، بعد همین ک میفته صدای این میده ک انگار یه سنگ توی آب افتاده باشه ، من و بعضیا میگیم ببین تو آسمون انگار دریا هس
بعد دوباره سنگ میاد ،به خونه ها میخوره و خرابشون میکنه ، من چیزیم نمیشه و دارم میگیم احتمالش هست خونه خراب شه و اگه سنگ با شتاب بخوره باید مراقب باشیم و این
قبل اینا انگار یه اتاق تو خوابگاه ک ندیدمش تا الان ، دارم موهام شونه میکنم و همه جا مو ریخته مقدار کم ، بعد مسئول خوابگاه میاد داخل ، انگار میخواد اخطار بده و سوال بپرسن ، میگم تو رو خدا من الان حالم خوب نیست ، هیچی ازم نپرس ، من درست میکن
بعد داره میگ تو همیشه مودی هستی؟ از کی تا الان ، انگار نگرانه ک امتحانامو بیفتم وو مجبور شم دوباره بخونم، میگم نه چرا بیفتم ، میتونم ولی الان بهم گیر نده.ما.