2777
2789

خودم تا حدودی بلدم

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباس مجلسی خواهرمو پوشیدم توی خواب ، تعبیرش چیه ؟؟ هردو مجردیم  🙏🌹

سلام عزیزدلم 

ببین قشنگم بنا ب فرموده ی آقا رسول الله ص خواب ها سه قسم هستن 

خواب خوب : از جانب خدا هست و خبرای خوب و شادی در راهه 

خواب بد و کابوس : از جانب شیطانه ک بنده ها رو آشوب کنه و استرس بده 

خواب های روزمره و بی معنی : ک ناشی از افکار روزانه هست و تعبیری نداره مث کسی ک بارداره و همیشه خواب زایمان میبینه 

خواب رو پیغمبر ص فرمودن هرجور تعبیر کنین همون میشه پس تمومه خوابهاتون رو نیکو تعبیر کنین و صدقه ذارین تا اگ خدای نکرده خطری بود رفع بلا بشه و دیگ بهش فکر نکنین 

خواب شما هم چون لباس مجلسی بود و در بیداری برای شادی استفاده میشه ب این صورت تعبیر میشه ک اتفاقات خوش آیندی در راهه ب امید خدا 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
یکی از خاستگارای خواهرت در اینده به تو علاقمند میشه

ببخشید میشه تعبیرخواب منم بگید 

من یه بار خواب دیدم  توی رخت کن حموم خونه خواستگارم هستم اونجا کثیف بود منم میخواستم اونجارو  جارو کنم‌ 

به نظرتون تعبیرش چیه

ببخشید میشه تعبیرخواب منم بگید  من یه بار خواب دیدم  توی رخت کن حموم خونه خواستگارم هستم ...

دو تا تعببر به ذهنم میرسه یکی این که از طرف خاستگار یه عیوبی هست که شما سعی میکنی اون ها رو اصلاح کنی یا یجورایی اونا رو در نظر نیاری . یا اینکه با این فرد  اگر ازدواج کنی تو خانوادشون یه مشکلات یا رذائلی وجود داره که شما سعی در رفع داشتن داری و اونها رو رفع میکنی

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥
دو تا تعببر به ذهنم میرسه یکی این که از طرف خاستگار یه عیوبی هست که شما سعی میکنی اون ها رو اصلاح کن ...

ممنونم🙏🏻🌹

ببخشید میشه لطفا تعبیر این خوابم هم بگید

من تا حالا چندبار خواب دیدم دارم‌ اماده میشم وسایلمو جمع میکنم برم سفر یا داریم راه میوفتیم که بریم . اکثرا هم مقصدمون مشهده