2777
2789
عنوان

قبولی تو فرهنگیان سخت تره یا دانشگاه سراسری❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
زبانم مثل همه تقریباتو هر دو حالت هم تعداد داوطلبا کمتره هم پذیرش کمه

اخه من فرهنگیان زبان ثبت نام نکردم برا همین نمیدونم کار درستی کردم یا غلط

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه من فرهنگیان زبان ثبت نام نکردم برا همین نمیدونم کار درستی کردم یا غلط

هدفت چیه؟ تدریس رو دوست داری و آموزش زبان رو انتخاب میکنی تو همون دانشگاه دولتی؟ یا میخوای ب سمت مترجمی و اینا بری؟

FREEDOM...🌱🤌🤍
اخه شنیدم میگن کمتر از ۲۰۰۰

نه زبان ظرفیتش کمه رتبه پایین برای جاهای خوب میخواد منظورم از جای خوب تهرانه .

ولی بله اگر بخوای شهرستان قبول بشی تا 2000هم میتونی سراسری قبول بشی .

کدوم شهر مدنظرته؟

هدفت چیه؟ تدریس رو دوست داری و آموزش زبان رو انتخاب میکنی تو همون دانشگاه دولتی؟ یا میخوای ب سمت متر ...

آموزش.

برا مترجمی میگن بازار کار خوبی نداره

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

نه زبان ظرفیتش کمه رتبه پایین برای جاهای خوب میخواد منظورم از جای خوب تهرانه .ولی بله اگر بخوای شهرس ...

اردبیل 

یا اگه خوب تونستم امتحان بدم تبریز

به نظرم تو رشته ی ریاضی و تجربی الان کنکور سخت تره 

چون همه تو این دوتا رشته یا دنبال رشته‌ی تاپن یا دانشگاه تاپ 

بعد از اونجایی که منابع فرهنگیان متفاوته خیلی ها اصلا شرکت نمی کنن پس راحت تر شده

قدیم اینجوری نبود چون کنکور شون یکی بود