2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینده نگر🤣

این یه عروس مادرشوهر پسند میشه...

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
حالا نمیدونم راساش چیکار کرده بود نپرسیدم ولی واقعا مصنوعی بود هرچیزی طبیعیش قشنگه اخه

احتمالا پروتزبوده همونه چربی و ژل من دیدم زدن دوستام قشنگم بوده ولی خوب روم نشده دقیق بپرسم

من گونه و لب شقیقه دوماه پیش زدم ۲۲ تومان 

اها باسن نزدید؟ 

راضی هستید ؟ 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
من گونه و لب شقیقه دوماه پیش زدم ۲۲ تومان 

ب شقیقه ژل تزریق کردید حالت چشمتون هم تغییر کرد؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
اها باسن نزدید؟  راضی هستید ؟

نه عزیزم ژل مناسب باسنن نیست

بله خیلی خیلی راضی  هستم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خواهر من تزریق فیلر و بوتاکس انجام میده اما هیچوقت به بدن نمیزنه چون میترسه بخاطر عفونتش، ،،خدایی نکرده بدن کسی مستعد عفونت باشه سریع میگیره و عفونتش اینجوری نیست که قابل کنترل باشه به سرعت پیشرفت میکنه و باعث سیاه شدن و درآخر به مرگ منجر میشه 

دوست عزیز سختی ورزش بهتره یا ریسک همچین کاری 

عزیزم نوشتم کسی که اطلاعات داره بیاد راهنمایی شما که مخالف این کارایی منطق میگه نباید این تاپی ...

جذبم نکرد 

اتفاقا رفتم تو فکر که بزرگ بودن باسن چقدر میتونه مهم و توی زندکی تاثیر داشته باشه🫡

ب شقیقه ژل تزریق کردید حالت چشمتون هم تغییر کرد؟

نه تغیری نکرد چون کم زدم درحد نیم سی هر طرف 

برا تعبیر  درحالت چشم و ابرو بوتاکس خوبه یا لیفت شقیقه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه تغیری نکرد چون کم زدم درحد نیم سی هر طرف  برا تعبیر  درحالت چشم و ابرو بوتاکس خوبه یا ...

تمدید هر چند وقت یکبار باید برید؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست