lau_ra مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 22 عنوان جنسیت نینی و علایم بارداری 79 بازدید | 16 پست دوستانی که حامله شدن بیاین از علایم حاملگیتون بگین لطفا 1402/07/30 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الحامی عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 1284 یکی یواشکی نمک بریزه سرت اگه دست زدی به صورتت و دماغ دهنت پسره اگه به موهات دختره تو نباید بدونی
بانووووجااااان عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 1828 حالت تهوع سرگیجه زیر شکمم درد میکنه از همه چی بدم میاد فقط دوغ حالمو خوب میکنه ...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
ابنبات۷۱۷۱ عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 78 هیچ یعنییییی هیچ علایم و ویاری نداشتم و ندارم تا الان ک ۵ ماهم تموم صده و نینیم دختره
lau_ra مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 22 یکی یواشکی نمک بریزه سرت اگه دست زدی به صورتت و دماغ دهنت پسره اگه به موهات دختره تو نباید بدونی اخه دیگه اونوقت خودم میفهمم ک قراره نمک بریزن 😕
lau_ra مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 22 هیچ یعنییییی هیچ علایم و ویاری نداشتم و ندارم تا الان ک ۵ ماهم تموم صده و نینیم دختره چقد خووووب ایشالا ب سلامتی بغل بگیری دخمل نازتو
ابنبات۷۱۷۱ عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 78 چقد خووووب ایشالا ب سلامتی بغل بگیری دخمل نازتو اره اولین باره دارم مامان میشم برا خودمو همه اطرافیان خیلی جالبه ک هیچ علایمی ندارم حتی ی حالت تهوع ساده اصن انگار هیچ فرقی نکردم
lau_ra مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 22 حالت تهوع سرگیجه زیر شکمم درد میکنه از همه چی بدم میاد فقط دوغ حالمو خوب میکنه چند هفته ای ؟استفراغم داری ؟منم از همه چی متنفرم فکر غذاهم حالمو بدمیکنه سنگینی معده دارم ولی ن حالت تهوع ن استفراع دارم
lau_ra مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 22 اره اولین باره دارم مامان میشم برا خودمو همه اطرافیان خیلی جالبه ک هیچ علایمی ندارم حتی ی حالت تهوع ... خوشبحالت تازه من شنیده بودم برادختر ویارشدید میشه
الحامی عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 1284 اخه دیگه اونوقت خودم میفهمم ک قراره نمک بریزن 😕 یکی یواشکی یه ذره بریزه چطور میفهمی
بانووووجااااان عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 1828 چند هفته ای ؟استفراغم داری ؟منم از همه چی متنفرم فکر غذاهم حالمو بدمیکنه سنگینی معده دارم ولی ن حالت ... اگه خودمو ول کنم آره میارم بالا😐😅.. ۵ ۶ هفتم هنوز نرفتم سونو ...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
ابنبات۷۱۷۱ عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 78 خوشبحالت تازه من شنیده بودم برادختر ویارشدید میشه هممم همه میگن نی نی تو چیه ویارم داری؟
بانووووجااااان عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 1828 اره اولین باره دارم مامان میشم برا خودمو همه اطرافیان خیلی جالبه ک هیچ علایمی ندارم حتی ی حالت تهوع ... حالا خودتو چشم نکن😆😆😆 ...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
بانووووجااااان عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 1828 اره والا🤣🤣 والا من هروقت از خودم تعریف میکنم فرداش یه چیزیم میشه خخخ ...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند