2777
2789

کلا یه حس افسردگی گرفتم کمتر با دخترم بازی میکنم 

همش پیشمه اما حس میکنم براش کم میزارم 

اینم بگم من خیلی کمالگرایی دارم واقعا کلافه میشم ازین حس 

مثلا دخترم امروز ۱۳ ماهه میشه من از هشت ماهگی دیگه اتلیه نبردم به دلایلی نشد ولی حتی عکس ماهگردم نگرفتم عکس معمولی زیاد داره مثلا لب دریا یا با کیک و بادکنک ولی خیلی ناراحتم اون تایما دیگه بر نمیگرده و نمیتونم جبرانش کنم 

بخاطر کمردردم بیرون خیلی نمیتونم ببرمش اما دخترم عاشق بیرونه برا همین بیشتر باباش میبره بیرون 

حس و حالم گرفته بچه داری واقعا سخت و سختر میشه

خوابش یه طرف ، غذاش، بازی ، تربیت ، اموزش 

شیرینی ام داره میدونم اما یکم خسته ام و گرفته 

شما هم همچین حساسی تجربه میکنید ؟

اره خب 

هروقت این حسو داشتی خیلی باهاش بازی کن 

بچه ها نمیفهمن قبلا چی شده همون لحظه کلی خوشحال میشن و یادشون میره

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

من که بچه هام از عکس گرفتن متنفرن یه عکس درست و حسابی ندارن اونم به زور گرفتم.  یه وقتی همش کجو کپله ان آتلیه که عمرا نمیان 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماهم حق داری خسته بشی زیاد بخودت سخت نگیر حالا ماهگرد درست نکردی عکس معمولی که گرفتی همونارو بعدا چاپ میکنی من کلا ماهگرد نگرفتم ولی کلی عکس معمولی  با گوشی گرفتم و بعدا چاپ کردم

خدایا شکرت 🙃
2805
شماهم حق داری خسته بشی زیاد بخودت سخت نگیر حالا ماهگرد درست نکردی عکس معمولی که گرفتی همونارو بعدا چ ...

واقعا ؟ من میگم شاید بزرگ بشه بگه چرا من ندارم ازین عکسای ماهگرد و اتلیه

اره خب  هروقت این حسو داشتی خیلی باهاش بازی کن  بچه ها نمیفهمن قبلا چی شده همون لحظه کلی ...

باهاش بازی میکنم اما فک میکنم نیاز به بازی هیجانی داره که من بلد نیستم 

من توپ بازی میکنم بازی فکری کتاب میخونم براش اما خب همیشگی نیست ینی یه روزایی بیشتر یه روز کمتر

واقعا ؟ من میگم شاید بزرگ بشه بگه چرا من ندارم ازین عکسای ماهگرد و اتلیه

بچم ۵ سالشه بجز یکسالگی اونم با بدبختی موند و کلی گریه کرد آتلیه نبردم عکس بچگی داره دیگه حالا مگه مهمه کنارش عدد ماه نوشته شده باشه شما زندگی سخت گرفتی اگر برات مهمه عکساشو فتوشاپ کن و چاپ کن  کلی برنامه هست خودت میتونی انجام بدی یا بدی برات انجام بدن 

خدایا شکرت 🙃
من میگم بزرگشه خیلی ناراحت میشه برا همون 

من الان پسرم ۱۵ سالشه از عکسای بچگیش خیلی بدش میاد. چی بگم شاید بچه شما دوست داشته باشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
چون اکثرا اقوامم و دوستام انجام دادن برا همون میگم 

عکس ۸ ماهگی به بعد داری دیگه فتوشاپ کن چاپ کن خیلی راحت یا عکساروهمون اتلیه ببری برات درست میکنن

واسه یسالگیشم همونجا ی عکس شیک بگیر خیالت راحت باشه 

خدایا شکرت 🙃
من الان پسرم ۱۵ سالشه از عکسای بچگیش خیلی بدش میاد. چی بگم شاید بچه شما دوست داشته باشه 

ما فامیلا عکس زیاد میگیریم و نگاه میکنیم و همش میگن عکسای دخترت و برامون بفرست شاید برا اونه انقد حساس شدم