2777
2789
عنوان

مرخصی زایمان یا استعلاجی قبل از زایمان؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4743 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اینترنت بزن قانون جوانی جمعیت میاد . هم گمرک . هم مالیاتی هم برق هم آب منطقه ای و ............... ...

عزیزم میشه راهنمایی کنی این نامرو دقیقا به چه کسی باید بزنیم؟اگر پزشک ننویسه نیاز به استراحت داریم باز هم میشه از این قانون استفاده کرد؟

عزیزم میشه راهنمایی کنی این نامرو دقیقا به چه کسی باید بزنیم؟اگر پزشک ننویسه نیاز به استراحت داریم ب ...

به معاونت منابع انسانی 

{بدینوسیله به اطلاع می رساند با اشاره به ماده 17 بخشنامه جوانی جمعیت با توجه به اینکه بنده در ماه پنجم بارداری میباشم درخواست 4 ماه دور کاری در سازمان را دارم . }

فکر کنم نامه من این شکلی بود بعد که بهم تماس گرفتن گفتن چند روز میای یا کلا نمیای گفتم دو روز در هفته میام...... سه روز میومدم در هفته ولی ساعت کاری تا 3 هست من تا 12 میموندم میومدم میرفتم خونه ........... الان هم دو هفته هست اصلا نرفتم ولی کارامو انجام میدم و به اتوماسیونم وصلم و خدا روشکر مشکلی ندارم ولی فردا میرم اداره چون باید چند جا زنگ بزنم پول تلفنم زیاد میشه نمیصرفه    .... ولی در کل خدا روشکر عالیه ........... در ضمن من امکان دورکاری دارم چون کارام تماما با سیستم هست و چون خودم مهندس کامپیوترم میتونم بسترشو با چند تا یوزر و پس آماده کنم نیاز به آموزش ندارم...... اصلا نیاز به پزشک نیست حدااقل 4 ماه دورکاری تو بخشنامه هست بزن بخشنامه جوانی جمعیت خودم سرچ کردم پیدا کردم وگرنه اینا که از خداشونه ندن

عزیزم بعد مرخصی زایمان میخام بیکاری هم بگیرم مشکلی نیس قبلش بیفته،اخه الان بخاطر دیسک کمر خیلی اذیتم ...

سلام عزیزم خوبی ببخش من چندتا از تاپیک قدیمتونو راجب عمل بینی خوندم خواستم بدونم الان راضی هستین فرمش خوب شده یا نه؟

سلام عزیزم خوبی ببخش من چندتا از تاپیک قدیمتونو راجب عمل بینی خوندم خواستم بدونم الان راضی هستین فرم ...

آره راضیم کاملا طبیعیه،نیم‌رخ معلوم‌میشه عمله

مشاور تحصیلی و کنکوری
به معاونت منابع انسانی  {بدینوسیله به اطلاع می رساند با اشاره به ماده 17 بخشنامه جوانی جمعیت ب ...

سلام من باردارم عمل کردم دکتر از ماه سوم بهت استراحت داده الان برای استراحت اقدام کم یا دور کاری؟