2777
2789
عنوان

مرخصی زایمان یا استعلاجی قبل از زایمان؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4743 بازدید | 40 پست
من کارمند اموزش پرورشم از ماه چهارم مرخصی استعلاجی گرفتم البته بارداری پرخطر بودم 

سلام. عزیزم ببخشید میدونم زمان تاپیک گذشته، ولی در حال اقدام هستم و به علت سقط مکرر و سن بالا، صد در صد جزو پرخطر محسوب میشم، من کارمندم.آیا میتونم از ماه دوم یا سوم استعلاجی با حقوق بگیرم؟ اگه بدونی ممنون میشم.

سلام. عزیزم ببخشید میدونم زمان تاپیک گذشته، ولی در حال اقدام هستم و به علت سقط مکرر و سن بالا، صد در ...

سلام گلم 

بله اگه دکتر مرخصی براتون بنویسه و کمیسیون تایید کنه میتونین استفاده کنین من از ماه ۴ رفتم مرخصی تا ۹ ماهگی بچه م

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم میتونم بپرسم چجوری درخواست دورکاری دادی؟

سلام بخشنامه جوانی جمعیت ماده 17 به دور کاری مادران شاغل  در 4 ماه آخر بارداری اشاره داره منم نامه زدم درخواست دورکاری دادم با این بخشنامه دادم

سلام بخشنامه جوانی جمعیت ماده 17 به دور کاری مادران شاغل  در 4 ماه آخر بارداری اشاره داره منم ن ...

به مدیر کل خودتون نامه دادی؟ یا به مرکز؟

بعد میتونم بپرسم شغل تون چیه؟

توی دوران کرونا درخواست دادید؟

به مدیر کل خودتون نامه دادی؟ یا به مرکز؟ بعد میتونم بپرسم شغل تون چیه؟ توی دوران کرونا درخواست داد ...

نه الان باردارم بخشنامه برای جوانی جمعیته کارمند انفورماتیکم نامه هامو تو خونه وصل میشم اداره جواب میدم و پیگیری میکنم . ربطی به کرونا نداره . نامه زدم به مشاور بانوان اون تمام کارامو انجام داد ولی بخشنامه جوانی جمعیت اضافه کردم وخواستم از دور کاری استفاده کنم . استانداری هر استان نامه زده به مدیران شرکت ها که باید دور کاری حدداقل 4 ماه زنان باردار شاغل اجرایی بشه به خاطر تشویق برای جوانی جمعیت تازه حقوق هم در مرخصی زایمان نباید دو سوم باشه . دو سوم میانگین 90 روز آخر رو تامین اجتماعی میده یک سوم مابقی رو خود شرکت...

نه الان باردارم بخشنامه برای جوانی جمعیته کارمند انفورماتیکم نامه هامو تو خونه وصل میشم اداره جواب م ...

من شغلم ازمایشگاهیه نمیتونم دورکار بشم البته بعضی روزا کاری ندارم اما بعضی روزا که میخوام کار کنم از تو خونه نمیشه گلی 

فککنم برا مشاغلیه که امکان دورکاری رو داشته باشن.....

من فقط میخوام زورمو بزنم که تا اخر 8 ماه برم و ماه اخر رو بهم مرخصی استحقاقی بدن که از مرخصی ها امسال و ذخیره سالا قبلم کمش کنن 

عین چی دارم هر روز میرم سره کار که 14 روز باقی مونده از مرخصی هام بمونه برام و زیاد کم نشه ازش که سخت نگیرن بهم....

توکل به خدا ببینم چی میشه 

من شغلم ازمایشگاهیه نمیتونم دورکار بشم البته بعضی روزا کاری ندارم اما بعضی روزا که میخوام کار کنم از ...

من کار دورکاری دارم چون امکانش هست و اگر انجام ندم اضافه کارم صفر میشه و روی دو سوم حقوقم تامین اجتماعی تاثیر میزاره و گرنه همکارام چهار ماه کامل نیومدن و اضافه کارشون فقط صفر شد یا فقط روزایی که کار داشتن 2 ساعت اومدن رفتن و اونها امکان دور کاری به سبک من رو نداشتن .... و اصلا و ابدا از مرخصی هاشون کم نشد و نباید بشه !!!!!!!!!!! قانون عزیزم

چدی؟ میگم این قانون از کی تصویب شده؟ همکاراتون میتونم بپرسم برا کدوم اداره بودن 

تو اینترنت بزن قانون جوانی جمعیت میاد . هم گمرک . هم مالیاتی هم برق هم آب منطقه ای و ................

فرقی نمیکنه کدم اداره باشین قانون قانونه من دارم استفاده میکنم. چون ارزیابی هم میکنم با کل ارزیابا در ارتباطم از همه ادارات

2810