2777
2789

خانما کسی بوده مرخصی زایمان رو قبل از تولد بچه گرفته باشه؟یا استعلاجی میدن؟من دیسک کمر دارم محل کارم دوره خیلی اذیتم،الان ماه شش هستم بهمن زایمانه

مشاور تحصیلی و کنکوری

بله قبل از زایمان هم ممکنه بدن.

اما تا جایی که می تونی مرخصیت رو نگه دار برای بعد از زایمان.

الان باز بچه ات توی شکمته. هر جور شده میتونی باخودت ببری و بیاری. ای من فداش بشم.

اما بعد از تولد حتی یک روز بیشتر خونه باشی ارزش داره

از خدا میخوام بارداری راحتی داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله قبل از زایمان هم ممکنه بدن. اما تا جایی که می تونی مرخصیت رو نگه دار برای بعد از زایمان. الان ...

عزیزم بعد مرخصی زایمان میخام بیکاری هم بگیرم مشکلی نیس قبلش بیفته،اخه الان بخاطر دیسک کمر خیلی اذیتم محل کارم جادس با اتوبوس ی ساعت رفت و آمد میکنم خیلی سخته

مشاور تحصیلی و کنکوری
عزیزم بعد مرخصی زایمان میخام بیکاری هم بگیرم مشکلی نیس قبلش بیفته،اخه الان بخاطر دیسک کمر خیلی اذیتم ...

اگه بلافاصله بعد از مرخصی زایمانت بیکاری بخوای بگیری . یا موافقت نمیکنن. یا اگه موافقت کنن. اون 9 ماه مرخصی زایمان از بیکاری کم میشه. در واقع میگن باید بین مرخصی زایمان و بیکاری دو سال فاصله باشه.

حالا مگه قانون جدیدی اومده باشه نمیدونم.

اول از قوانین مطمئن شو. بعد تصمیم بگیر

اگه بلافاصله بعد از مرخصی زایمانت بیکاری بخوای بگیری . یا موافقت نمیکنن. یا اگه موافقت کنن. اون 9 ما ...

عه،پس اگه اینطور باشه همون از اول بیکاری رو بگیرم بیخیال زایمان بشم،برم بپرسم ببینم چطور میشه

مشاور تحصیلی و کنکوری
عه،پس اگه اینطور باشه همون از اول بیکاری رو بگیرم بیخیال زایمان بشم،برم بپرسم ببینم چطور میشه

نه بزار زایمان کنی. از بیمه درمان استفاده کنی.

بعد هم شاید واقعا یک درصد بهت بیکاری هم دادن بدون احتساب مرخصی زایمان. 

می دونم خیلی سخته.

خوب درکت می کنم. من هر روز دو ساعت با اتوبوس و مترو از خونه تا سرکار میرم. خوووووووووووووب درکت می کنم.

اما صبوری کن.

نه بزار زایمان کنی. از بیمه درمان استفاده کنی. بعد هم شاید واقعا یک درصد بهت بیکاری هم دادن بدون اح ...

نمیدونم بخدا،محل کارم میگه اگه استعلاجی اینا ندادن برو تا روز زایمانت برات بیمه رد میکنیم

مشاور تحصیلی و کنکوری
نمیدونم بخدا،محل کارم میگه اگه استعلاجی اینا ندادن برو تا روز زایمانت برات بیمه رد میکنیم

حتی اگه برات بیمه رد کنن. دیگه حقوق نداری.

البته اگه شوهرت از نظر مالی مشکلی نداره.

اما اگه نه. خیلی بیشتر بهت سخت میگذره. آدم روزهای آخر بارداری پول لازمش میشه. 

من کارمند اموزش پرورشم از ماه چهارم مرخصی استعلاجی گرفتم البته بارداری پرخطر بودم 

من بارداری پرخطر بودم ولی الان اوکی شدم،فقط دیسک کمرم اذیته،نمیدونم بخاطر دیسک کمر استعااجی میدن یانه

مشاور تحصیلی و کنکوری
حتی اگه برات بیمه رد کنن. دیگه حقوق نداری. البته اگه شوهرت از نظر مالی مشکلی نداره. اما اگه نه. خی ...

نه از نظر مالی مشکلی ندارم ولی خب اگه استعلاجی رود بهتر رود دگ

مشاور تحصیلی و کنکوری
2810