2777
2789
عنوان

مادران فرشته های اسفند ٩٤

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 229 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم مزون تاییس ٢ روز ٥ شنبه و جمعه همین هفته تاریخ٣١تیر و ١و٢ مرداد از ساعت ١١ تا٦ عصر یک فروش فوق العاده دارد که با خرید ٢ کالا یک خرید از هر بخش می توانید به دلخواه کادو بردارید این فروش شامل هم قسمت بچه گانه و هم زنانه می شود تلفن ٠٩١٢٧٩٧١٦٠٨ محدوده الهیه
سلام بچه ها خوبین اینجا هم دیگه کسی نمیاد عسل کجایییی تو؟ مگه این فروم رونزدی مامانی . پس چرا نمیای پسسسسسسسسسسسس؟؟؟؟؟
رحمت خداوند شایدبا تاخیر باشد اما حتمی است.
سلام گلا ..خوبین همه...منم ان شاالله مامان اسفندم..16خرداد آخرین پریم بوده ..31 تیر رفتم دکترم آز ننوشت خودش سونو واژینال داره سونو کرد گفت کوچیکه شاید 3 یا 4 هفته باشه..برا 14مرداد وقت داده..تا ببینیم خدا چی میخواد...من 92 و 93 دوبار سقط زیر 3ماه داشتم ...این بار امیدوارم ..چون 14کیلو وزن کم کرده بودم..فکر کنم وضعیت بدنیم بهتر شده باشه..از 94 کیلو به 80..دکتر بهم شیاف و آسپرین و اسیدفولیک و آمپول سلکسان داده روزانه یکی ..توکل بر خدا..انشالا خدا همه مامانای آینده و نی نی هاشونو حفظ کنه...
مامان ریحانه فکر کنم آسپرین برا شماهم بی تاثیر نباشه برای خون رسانی بهتر به جنین هست ..من از سه چهارماه پیش استفاده میکردم..آمپول سلکسان هم انوکساپارین هستش ضد انعقاده برا اونایی که سقط داشتن و لک بینی داشتن تجویز میشه ...
2810