2777
2789
عنوان

نیازمندم

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 54 پست
میگم  که از هزاران کیلومتر اون طرف تر یقه  چاک می کنیم  اما به خودی که می رسیم میگیم ...

والا ما واسه کسی یقه چاک نمیکنیم الان همه گرفتار هستن و اطرافشون هم گرفتار واسه کمک زیاده، گرفتارانی که صد در صد مطمئن هستیم مشکل مالی دارن!

شما که این همه با محبت و مایه دار و خوش زبانی پا پیش بزار به ایشون کمک کن،جای کوبوندن بقیه به در و دیوار یک کار به خیال خودت مثبت انجام بده.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم  که از هزاران کیلومتر اون طرف تر یقه  چاک می کنیم  اما به خودی که می رسیم میگیم ...

به قول خودت فقط یقه چاک کردیم 

دیگه چکار کردیم که انقدر به شما فشار اورده؟ 

انقدر بی احساسی که چون کیلومترها باهات فاصله داره کمک بهشون رو تاب نمیاری؟ 

انسانیت ما کمتر از اون کره ای و کانادایی و ... است که حتی مسلمون نیست اما تو تیک تاک گذاشته مسلمون نیستم اما چون انسانم ازشون حمایت میکنم

خدمات اگه بخوای بری یکیتون میره بچه ها پیش باباشون بعد که اومدی شوهرت بره بچه ها پیش خودت

شوهرم از پس ۳ تا بچه بر نمیاد میگه خودم میره اگه کس دگه ی پیششون بمونه بیا اما کسی قبول نمیکنه بخدا منم سنی ندارم ۲۵ سالمه همیشه سرگیج دارم خوراکمون خوب نیس چطور جون داشته باشیم

شوهرم از پس ۳ تا بچه بر نمیاد میگه خودم میره اگه کس دگه ی پیششون بمونه بیا اما کسی قبول نمیکنه بخدا ...

نوزادم 20روزش بود وچندتا بچه کوچیک دیگه دارم یه مدت مجبور بودم برم خدمات چاره چیه ..توشهرغریب

شوهرم از پس ۳ تا بچه بر نمیاد میگه خودم میره اگه کس دگه ی پیششون بمونه بیا اما کسی قبول نمیکنه بخدا ...

مشکل اینه شما نباید یکیت میشد 3تاخودتون ک هیچ بچه ها چ گناهی کردن تواین وضعیت بزرگ شن شوهرتو بفرس استخدام شهرداری شه حداقل شغل ثابت داشته باشه