2777
2789
عنوان

نیازمندم

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 54 پست

چ وضعت بده گوشی داری قربونت

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

البته  وظیفه  همه  هست که به کمک این هموطنانمان ببایند  ولیییی هموطنانی که همش ...

شما از کجا اینقدر مطمئنی که ایشون درست میگه؟! اگر اینقدر مطمئنی خودت آستین بالا بزن برا بقیه موعظه نکن 😄

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
شما از کجا اینقدر مطمئنی که ایشون درست میگه؟! اگر اینقدر مطمئنی خودت آستین بالا بزن برا بقیه موعظه ن ...

میگم  که از هزاران کیلومتر اون طرف تر یقه  چاک می کنیم 

اما به خودی که می رسیم میگیم نمیشه اعتماد کرد 

اینجا جای در خواست مالی نیست 

چرا سه تا بچه اوردی 

چرا اصلا زنده  ای 

چرا نت داری 

چرا عضو نی نی سایتی 

و هزاران چرای  دیگر 

متاسفانه  همگی نون به نزخ روز خور شده  ایم 

الان تعلیق میشی  سرکار برو  به مراکز خیریه مراجعه کن تا تحقیق کنن اول  نه اینجا ...

ساکن اهوازم بخدا قسم ب قرآن قسم دروغ نمیگم خواهرا و برادرا من خدا رو دارم ولی گفتم بیام ب شما هم پنهان ببرم توروخدا اگه میتونید کمکم کنید بخدا همه چی ب دلمون مونده خیلی اذیتیم کمکم کنید یک عمر دعاتون میکنم این گوشی رو از خیری گرفتم ک بچم شاد درس بخونه توروخدا ب خدای آسمون دروغ نگفتم