2777
2789
عنوان

لباسم برا عروسی جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 18417 بازدید | 329 پست
بچه ها کزارش بزنیدش کلا تعلیق بشه این دروغگو هست 

میزنم تو دهنتا

لب  را  هنر خندهبیاموز وگرنه گریاندن  یک  جمع  پریشانهنری  نیست …‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه کامنتاشو ببین چون جاریش فقیره هر چی از دهنش در اومده بهش میگه احتیاجی به قضاوت ندارن هر چند من د ...

اره کارش زشته. ولی ماهم توهین  یا قضاوت کنیم میشیم متل خودش دیگ. بیخیال. راست و دروغش با خودش و خدا. من حس کردم راسته شما حست میگ دروغ. خدا داند. در کل خوش بین نیستم به تاپیکا ولی حسم اینه. الههی دل همه شاد باشه 

نفرین به خودت برمیگرده ! دلتو صاف کن 

چرت و پرت میگه چه ربطی داره چون خودش مجبوری با شوهرش ازدواج کرده جاریش باید بد بخت باشه چونکه فقیره ....جاری چه گناهی کرده هرچند کل تاپیک‌سرکاریه

چرت و پرت میگه چه ربطی داره چون خودش مجبوری با شوهرش ازدواج کرده جاریش باید بد بخت باشه چونکه فقیره ...

تو تاپیک قبلش نوشته چون من خوشبخت نشدم اونم نباید بشه ینی من نمیزارم ک بشه!!!!!

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
تو تاپیک قبلش نوشته چون من خوشبخت نشدم اونم نباید بشه ینی من نمیزارم ک بشه!!!!!

مگه تو ابنکارو نمیکنی اگه خوشبخت نباشی

لب  را  هنر خندهبیاموز وگرنه گریاندن  یک  جمع  پریشانهنری  نیست …‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌
مگه تو ابنکارو نمیکنی اگه خوشبخت نباشی

ن چرا باید بکنم؟!!!! دعا میکنم بیشتر خوشبخت بشن و تلاش میکنم واسه بهتر شدن زندگی خودم

خودتم ک گفتی شوهرت مرد خوبیه پس بجای تلاش واسه بدبخت کردن بقیه زندگیتو جمع و جور کن اینطوری بیشتر ب ارامش میرسی

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
لباس عروس صورتی میخوام بخرم بدون ژیپون بپوشم

نی نی یار چرا این کاربر تعلیق نمیشه؟

تاپیک قبلش ک سرکاری بود فقط قفلش کردین الانم داره میگ تو عروسی جاریش میخواد لباس عروس بپوشه ک تاپیکش بره تو پر بازدیدها

چرا این کاربر ها تعلیق نمیشن؟

@نی_نی_یار_پنج    

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_شب    

خیلییییی حسودی تووو گمشو بیرون از تاپیکم کثافت میزنم دهنت خون بالا بیاریاااا سریع بیرون سریععع

خوشگله بی هیچ عملییی  با شکم گشنه چنان قربون صدقه هم میرن که ادم دلش میخواد  من میفهمم ن ...

خب دوست داشتن که زوری نیست یه نگاه به شخصیتت بنداز اخه ادمی به حسودی و عقده ای تورو کی میتونه دوست داشته باشه؟ اونای صفای زندگی و عشق براشون مهمه مثل تو فقط دنبال شکم نیستن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
خیلییییی حسودی تووو گمشو بیرون از تاپیکم کثافت میزنم دهنت خون بالا بیاریاااا سریع بیرون سریععع

تو چی داری ک من بهت حسودی کنم اخه؟😂

تایپک فیک زدن و عقده ای بودن و لباس عروس پوشیدن تو عروسی جاری حسودی داره خدایی؟😂😂😂

@نی_نی_یار_پنج      

@نی_نی_یار_شب    

نی نی یار جواب توهیناشو ندادم چون تو سایت ممنوعه رسیدگی کنید لطفا

ما به قوانین سایت شما احترام میزاریم شما هم با تعلیق اینا به سلامت روان ما احترام بزارید

2810