2777
2789
عنوان

لباسم برا عروسی جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 18417 بازدید | 329 پست
خواهش می کنم اختیار دارین کاری نکردم. دتری ید رو متوجه نشدم؟ یبار دیگه لطفا چک کن بگو در ضمن روزی ک ...

کلا زینک  خالص ندادم تا حالا. فقط زیتوکید زینک دا ر اونو چند دوره دادم. دتری فور کیدز ویتامین دی خالصه که هر قطرش چهارصدتا دی داره که میشه نیاز روزانه ش

خوشم اومد حقیقت میبینی و رکی. منتها رک بدونت تو همه چیز میشه اینجوری دیگ. باید مظلومانه حرف میزدی و ...

بخدا برام خیلی سنگینه پدرم منی که دخترشمو از سرش وا کرد همسرمو مجبور کرد به ازدواج من میفهمم دوستتدارماش دروغه میفهمم منو فقط پول میبینه از طرفی جاریم از یه خانواده واقعا گدا و گشنه بیاد بشه سوگلی خانواده شوهر قلبم داره میترکه

لب  را  هنر خندهبیاموز وگرنه گریاندن  یک  جمع  پریشانهنری  نیست …‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو بابا از تاپیک های قابلیت معلومه یه آدم حسود هستی که چشم دیدن جاریت رو نداری مطمئنم اون بیچاره یه دختر دل پاکه که فقط برای بزرگترین اتفاق زندگیش یه عروسی میخواد همونم تو چشم دیدنشو نداری خدا میدونه اگه همچین اتفاقی برای خودت بیوفته چنان قشقرقی به پا میکردی آبروی هفت جد آباد شوهرتون میبردی اون از تاپیک قبلیت که یه انسان سیاه دل هستی که حق برادر شوهر و جاریت رو نمیدی الانم که یه دختر معصوم دلش عروسی میخواد میزنی تو سرش میگی خل و چل مگ بدون عروسی آدم می‌تونه بره سر خونه زندگی مگر دیگه اوضاع خیلی استثنایی باشه الانم که حسود بازی در میاری میخوای یه لباس عروسی که فقط صورتیه بپوشی بهتر از جاریت باشی همش نشون میده یه آدم حسود سیاه دل بد دل هستی که جنبه شنیدن انتقاد نداری این همه آدم بهت گفتن حسود تو فک می‌کنی همه خدمتکارن از ده و روستا اومدن تو از لس آنجلس اگه بهترین ماشین دنیا زیر پات باشه بهترین خونه دنیا برای تو باشه بهترین کشور و شهر و منطقه دنیا زندگی کنی زیبا ترین چهره رو داشته باشی ولی با این اوضاع اخلاقت از نظر من از همه بی شخصیت تری ببینم روزی‌که با سر میخوری زمین 

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
نمیدونم چرا ازت خوشم نیومد

منم همین حسو به تو دارمااا چقددد قلبامون به هم نزدیکه تبریک میگم سلیطه جون

لب  را  هنر خندهبیاموز وگرنه گریاندن  یک  جمع  پریشانهنری  نیست …‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌
توروخدا نگووووو بخدا اگه لباس اینجوری نپوشم اون ازم قشنگ تر بشه من میترکم وسط مجلس باید ابنجور بپوش ...

اون روز عروسی جاریت نه تو که لباس عروسی بپوشی 

جاریت فقط باید تو اون بدرخشه 

منم همین حسو به تو دارمااا چقددد قلبامون به هم نزدیکه تبریک میگم سلیطه جون

ی سوال ب گفته های خودت تو  ک همه چیزت از اون بالاتر و بهتره اون چی داره ک بازم انقد بهش حسودی میکنی و میگی داری میترکی دلیلش چیه چ مشکلی باهاشون داری ؟؟

ظرفیتتو بالاتر ببر خیلی کوچیکی واقعا. به جای لیف صورت مغزتو لیف بکش😁

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
بخدا برام خیلی سنگینه پدرم منی که دخترشمو از سرش وا کرد همسرمو مجبور کرد به ازدواج من میفهمم دوستتدا ...

حق داری. منتها خوب مشکل جای دیگس مشکل جاریت نیست بیخیال اون شو. ایشالا مشکلاتت حلشه. حسادت نکن چون روان خودت به هم میریزه. میفهممت. زخم خورده هستی. 

دقیقا ، یک بچه سال هست که دنبال توجه و دیده شدنه، خدا میدونه پشت هر آیدی کی نشسته! با خودش گفته بزا ...

دقیقا منم از اول دارم میگم سرکاریه از عمد کامنتایی میزارن کاربران راحرص بده خودشم نشسته غش غش می‌خنده ....

چقدررر خوبی تو چشم گلم ممنون

من شخصا مجالس خاص تر همیشه ساده تر هستم اونوقت با بقیه فرق داری الان اونقدر همه میرن آرایشگاه همه شکل هم هستن اما زیبایی به نظرم در سادگی هست یه لباس ساده اما خیلی شیک که الان مزون ها زیاد دارن خیلی یه زن رو جالب تر نشون میده تا یه لباس پف پفی .به نظرم آدم باید به اندازه سنش لباس بپوشه الان مجالس میره آدم طرف ۴۰ سالشه لباس مثل ۱۶ ساله ها پوشیده به نظرم جالب نیست .شما هم خیلی عادی انگار نه انگار مجلس خاصیه  یه چیز ساده تر بهتره .چون سال ها فیلم عروسیش میمونه همیشه میگه فلانی بهم حسادت کرد .اما سنگین باشی هم شوهرت هم خانواده شوهرت بیشتر کیف میکنن مثل عروس های بزرگ تر سنگین و مغرور باش 

فقط نمیدونم این وسط امضات چی میگه

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
2810