2777
2789
عنوان

لباسم برا عروسی جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 18417 بازدید | 329 پست
می‌خوام ببینم تا کی میتونی دروغ ببافی و عقده هاتو خالی کنی خداروشکر مجازی اومد تا کسایی مثل تو ذاتشو ...

نه برو عزیزدلم وقتتو تلف نکن جاریم قد تو خودشو جر نمیده 😂

لب  را  هنر خندهبیاموز وگرنه گریاندن  یک  جمع  پریشانهنری  نیست …‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌

اسی یچی بگم دلگیر نشو

ببین کار جاریت زشت نیست ک از شوهرش عروسی داشته 

کار شما زشته ک اینجا همچین توهین هایی بهش میکنی

این نشون میده با اینکه میگی پولداری واقعا حقیری و گدا

چون اگه کسی تو زندگیش تامین باشه ی همین حرفایی پشت بقیه نمیزنه و کمکشون هم میکنه 

کاملا معلوم میشه تازه ب دوران رسیده هستی 

بابات معلومه خیلی فهمیدست یکم ازش یادبگیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولش اون خوشگل بود ولی بعد عقدشون رفتم دماغمو عمل کردم لبمو ژل زدم و لیف صورت انجام دادم الان خوبم و ...

عزیزم مهم اینه تو چشم شوهرت خوب باشی مردم آخه چی هستن بخاطر اونا بخوای زندگی کنی هرچی سلیقه شوهرت هست بپوش اصلا زیاد به خودت برسی میگن حتما خیلی براش مهم بوده اتفاقا اصلا برات مهم نباشه عادی باش شیک و ساده یه خانم محترم و مغرور و زیبا 

اولش اون خوشگل بود ولی بعد عقدشون رفتم دماغمو عمل کردم لبمو ژل زدم و لیف صورت انجام دادم الان خوبم و ...

خوشم اومد حقیقت میبینی و رکی. منتها رک بدونت تو همه چیز میشه اینجوری دیگ. باید مظلومانه حرف میزدی و با لحن زیگ تا همه بت حق بدن

اکی گرفتم چیشد ممنون وقت گداشتی. فعلا ویتوکید الحاوی میدم دوسه بارم زیتوکید الحاوی دادم. با دتری ید ...

خواهش می کنم اختیار دارین کاری نکردم. دتری ید رو متوجه نشدم؟ یبار دیگه لطفا چک کن بگو

در ضمن روزی که زینک میدی دیگه ویتوکید رو نده چون اونم زینک داره زیادیه

جاریت چه احمقیه ک داره میره زیر بار منت تو 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

چقد قشنگ نیست 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نمیدونم چرا ازت خوشم نیومد

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

نه برو عزیزدلم وقتتو تلف نکن جاریم قد تو خودشو جر نمیده 😂

فعلا اونی که ما تحتش داره میسوزه و آتیش گرفته تویی😂اتفاقا تو داری خودتو جر میدی حسود 

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀
عزیزم مهم اینه تو چشم شوهرت خوب باشی مردم آخه چی هستن بخاطر اونا بخوای زندگی کنی هرچی سلیقه شوهرت هس ...

چقدررر خوبی تو چشم گلم ممنون

لب  را  هنر خندهبیاموز وگرنه گریاندن  یک  جمع  پریشانهنری  نیست …‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌
من کاملش نخوندم مگه راهنمایی هم میکنن؟😳

همین که میگن خوبه یا بده ...چون آصلن این تاپیکو‌به یه منظور دیگه زده آخه پست اولشو بخون کلی توضیح داده در مورد عروسی جاریش که هیچ ربطی به مدل لباس نداشت و فقطمیخاست تاپیک قبلشو توجیه کنه که مثلن جاریم‌همه چیزشو از پدرم داره و گرنه عروسی جاریش چه ربطی به پدر ایشون داره کلن چرند میبافه 

2810