2777
2789
عنوان

ویار 😖😖😖

120 بازدید | 7 پست

بچه ها من چیکار کنم 😭😭 حالم از همه بهم میخوره نمی تونم غذا بخورم ی غذا خوردم ساعت ۱ الان دهنم مزه پوسیده میده حالم خراب عصابم خراب چندشم میشه اگ یکی غذا بخوره چیکار کنم هروی میخورم انگار پوسیدیت

😐

منم 

حالم از غذا بهم میخوره 

جالبه غذا خودمو نمیتونم بخورم 😅😅😅😅

از صبح تا غروووب ویار دارم حالم بده 

فقط شبا بهترم شام میتونم بخورم 

من تهوع هم زیاد داشتم سیرابی خوردم خیلی بهترم 

ولی میل به غذا ندارم 

قشنگ از صبح تا غروب هیچی نمی‌خورم بزور یکم‌مغریحات و بیسکوییت اگه بخورم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
منم  حالم از غذا بهم میخوره  جالبه غذا خودمو نمیتونم بخورم 😅😅😅😅 از صبح تا غروووب وی ...

چرا اینجوریم 😪

بخدا داداشم غذا اورد گلاب ب روت من بالا اوردم 

خیلی خوراکم کم شد ی سره ضعف میرم بخاطر همین مولتی پریناتال ک میخورم 

من بیشتر طعم پیام دهنم میده خیلی اذیتم باهمه دعوا دارم 😅

😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینجوریم 😪 بخدا داداشم غذا اورد گلاب ب روت من بالا اوردم  خیلی خوراکم کم شد ی سره ضعف می ...

میگن تا ۴ ماهگی همینه🤕🤕🤕

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
خدا خودش رحم کنه  شما چند هفته دیگ میرید ان تی؟

من فعلا ۹ هفته و‌۴ روزم 

ده آبان باید برم دکتر اون موقع بهم میگه کی برم ان تی 

شما از من جلوتری کی باید بری؟

هفته اینده  مث من پیشاپیش تیکر صورتی زدی

ایشالله به سلامتی گلم 

اره به دلم افتاده دختره😅😅