2777
2789
عنوان

من مشکلی دارم از زندگیم راضی نیستم یا شوهرم واقعا غیرقابل تحمله

| مشاهده متن کامل بحث + 4650 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا دومی پسره بعد از اون رفتار مادرشوهرم و شوهرم خیلی باهام عوض شده اصلا باورم نمیشه مامانش همون آدم قبلیه مثلا تحصیل کرده هم هست شوهرم میگه دختر هم دوست دارم ولی از وقتی پسردار شده ... به شوهرت بگو اگه دوست داره برای پسر اقدام کنین. برو دکتر از شیوه های آزمایشگاهی استفاده کنین اگه خدا هم بخواد بچه دومتون پسر میشه صد در صد تضمینی کلا یه بچه کمه . بچه دوم رو بیاری دلگرمتر میشی به زندگیت
ما نباید از همه ادمها انتظار داشته باشیم مثل هم باشن .همین درونگرایی موجب شده که همسرتون یکسری از ویژگیهای خوب رو هم داشته باشه که نام بردید اما به مرور با تلاش و عشق و صحبت درباره موضوعات مورد علاقه اش و شکر ویزگیهای مثبت همسرت ان شاءالله به ایده آل هم میرسید .از خداوند کمک بگیرید که صاحب القلوب هست.و امتحان کنید راهای مختلف رو.مثلا همسر من صبح ها که بیدار میشم و بهش صبحانه میدم و بدرقهاش میکنم خیلی پر محبت و پر صحبت میشه و البته من از خدا ممنونم و به دوستام میگم همسرم یک مرد با مغز ریاضی و کاری هست و زیاد صحبت نمیکنه و نوع تیپیکال شخصیتش هست .اما در عوض همین تیپ شخصیتیش موجب خیلی چیزهای خوب شده مثلا خاله زنک نبودن .و در آخر من سعی میکنم در همه موضوعات انتظار نداشته باشم با همسرم صحبت کنم خیلی انتخابی و بیشتر خبرهای خوش و لازم .سعی میکنم راههای دیگه ای برای تبادل نظر داشته باشم مثل دوستانم و مطالعه و نت ....گاهی هم سکوت .در سکوت مشکلاتم حل میشه دوست خوبم.امیدوارم همه خوشبخت باشن.
به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
شاید دقدقه های فکریش زیاده

منم یه مرد هستم دقیقا با این خصوصیاتی که خواهر بزرگوار از همسرشون گفتن،بخدا منم این مشکل رو دارم،خودمم میدونم همسرم داره اذیت میشه ولی نمیتونم خیلی هم کاری کنم.