2777
2789
عنوان

من مشکلی دارم از زندگیم راضی نیستم یا شوهرم واقعا غیرقابل تحمله

| مشاهده متن کامل بحث + 4650 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باش صحبت کن و نیازاتو بگو و درست شدن اخلاقشو درخواست شما ازش فقط با یه بار درست نمیشه باید صبر داشته باشی ولی حتما حتما باید بخوای ازش وگزنه اونکه نمیدونه چی میخوای اما با ارامشو محبت درخواست کن نه دعوا
🙃
عزیزم تو باید از خودت شروع کنی، خونه تون باید پر بشه از حسهای قشنگ، هر صبح که میره سرمار بهش اس عاشقونه بده براش نامه ی عاشقونه بنویس کنار فنجون چای یه متن عاشقانه بذار بذار همسرت احساساتش رو با نوشتن بروز بده، کم کم به زبون هم میاره
عزیرم همه تو زندگیشون مشکل دارن فکر نکن هر کی سر زندگیشه حتما شوهرش عالیه اینو بدون بعد از مرگ راه حل طلاقه پس بدون خیلی بده البته برای مواردی که هیییچ راه تحمل و سازشی نیست طلاق راه حله ولی فکر نمیکنم مشکل شما اینقدر حاد باشه
عزیز من قرار نیست که شش دنگ یه آدم تکمیل باشه.الآن خودت خیلی از صفات مثبتش رو گفتی . خب حتما اینجوریه و اینجوری بزرگ شده . اینقدر راحت به طلاق فکر نکن زندگی های همه که کم و کاستی هایی داره

تــــو

بعد طلاق مگه محبت میاد؟از کجامعلوم همچین مردی حتی با همین خصوصبات پیدا بشه اخه
اصلا به طلاق فکر نکن دنبال راه حل متطقی بگرد
بر سر آنم که گر زِ دست برآید ،دست به کاری زنم که غصّه سر آید...
2810