2777
2789
من سر موضوع پسرم با دوستم داشتم حرف میزدم اون گفت بچه خواهرش سه سالش بود همه علایم اوتیسم داشت ولی ب ...

الان بهتر شده و دوباره میبرمش پیش دکترش و اینکه دختر من اوتیسم نیست عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

میگن بیش فعالی با نوار مغز مشخصه چون رفته بودم دکتر ی خانوم بچه پنج ساله داشت صحبت نمی‌کرد و بچه همین علایم که میگید داشت میگه بیش فعالی داره تو دوسالگی با نوار مغز دکتر تشخیص داد و هر سری میومد دکتر نوار مغز میداد طبق اون دارو میداد نوار مغز پسر من سالم بود دکتر حرفی از بیش فعالی نزد بردار من خیلی بیش فعال بوده و تمام این رفتار هایی که میگید داشت همه رو میزد ی جا بند نبود دعوا میکرد مدرسه اذیت معلوم میکرد بزرگتر شد این مورد ها خوب شد همش میترسم بیش فعال باشه 

میگن بیش فعالی با نوار مغز مشخصه چون رفته بودم دکتر ی خانوم بچه پنج ساله داشت صحبت نمی‌کرد و بچه همی ...

از دختر من نوار مغز نگرفتن خودمم پیشنهاد دادم و گفتن لازم نیس بیش فعالیشم از اون نیس که از دیوار بره بالا یا داد بزنه اینا بیشتر به خاطر تکلمش تحت نظر دکتره

ریتالین بیشتر مال تمرکژ من خودم دکتر برام نوشته بود تو دوره امتحان های دانشگاهم و دبیرستان استفاده میکردم 

ولی برادرم بیش فعال بود دوسالی ریسپریدون خورد 

ولی دیگه بش ندادین و قطع کردیم از زمانی که رفت مدرسه دیگه بش ندادیم از عوارضی که ممکنه واسه یه بچه به وجود بیاره واقعا میترسیدیم و این که میترسیدیم دیگه بدنش عادت کنه به این قرص دیگه یش ندادیم تا الان که ۱۴سالشع هنوزم شیطنت های سن خودشو دارم مامان و بابامو دیونه کرده دیکه ولی باش میسازن یه جوری😅

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡خدا با تمام وجودم دلم میخواد مامان بشم😔خدایا خودت دیدی چقد شکستم چقد نابود شدم💔😭کی میخوای جاشو سبز کنی؟؟؟؟؟خدایا توروخدااااااااااا🥺😩میشه برام دعا کنید مامان بشم؟🥺

باز خداروشکر چیز های مثل درک شناخت اینارو گفتار درمانی می‌بره بالا با قرص نمیره برای همینه میگی درک نمیکنه میدونی قضیه چیه خیلی بچه ها شر شیطون هستن ولی بچه های خودمون حساس شدیم روشون 

2810