2777
2789
عنوان

ارزش داره چهل و پنج میلیون

239 بازدید | 15 پست

بدم به سرویس خواب ؟

خیلی شیکه و خاصه جایی شبیهشو ندیدم وارداتیه

این معمولی ها نهایتا ۲۰ تومن در بیاد 

یکم از نظر مالی تخت فشارم 

بنظرتون چیکار کنم؟ چک بدم ۴۵ تومنیه رو بردارم 

یا ۲۰ تومن بدم این معمولی های کلاسیک رو بردارم 

این عکس اون بیست تومنی هست 

عکس ۴۵ تومنی رو ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

فقط تشک خوب باشه عالی باشه همینو بردار با خیال راحت بخوابی نه با قرض و ...چک و ..

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

پول بده ۴۵ تومنیه رو بگیر تا ده سال دیگه از مد بره عزیزم

ولی جدا یه چیز ساده ولی خوش رنگ بخر تا همیشه بتونی استفاده کنی و هیچوقت هم دیگه از مد نره و باز تو فکر بیفتی که برم جدید بخرم

من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا می‌دانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست

الان این عکسی که گذاشتم زشته عزیزم ؟

قشنگه رنگش هم یه رنگ ملیحه 

من بخاطر این با هزینه بالا مخالفم چون مامانم از پونزده سالگی برام جهیزیه گرون و شیک میخرید و الان که ده سال گذشته، خیلی چیزای شیک تری اومده و دونه به دونه رو باز میخواد عوض کنه؛ منم بهش میگم مامان به جای اینهمه پتو و وسایل طرح دار و رنگارنگ اگه یه چیز ساده و ارزون تر گرفته بودی مثل الان از مد نمیرفتن و اینقد تو زحمت نمی افتادی

خلاصه موفق باشی

من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا می‌دانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست

2810