2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر منم میگه صدات می‌ره خونه همسایه ها میگم نمی‌خوای بره پاشو بچتو نگه دار پاشو البته همسرمم کارش خ ...

خانم حرفی ک میزنم خوب بخون با دقت گوش بده . صفحه اینستاگرام رو باز کن سرچ کن محمد خلیلی گفتار درمانگر.برو تو هایلایت ها بزن غربالگری رایگان . اونجا فرم پر می‌کنی . بهت تصویری زنگ میزنن بچت رو غربالگری میکنن به صورت رایگان . لازم نیست بچت بیاد جلوی دوربین . از خودت سوال میکنن درباره بچه . بعد آنلاین گفتار درمانگی و کار درمانی انجام میدی .اینطوری ک بهت تمرین میدن تو خونه با بچت کار می‌کنی ویدیو میفرستی برای درمانگر .اونم بررسی می‌کنه بازم تمرین میده .توروخدا بچت گناه داره .هرچه زودتر شروع کن .هم کار درمانی لازمه هم گفتاردرمانی . اگه لازم باشه ی روانشناس و روانپزشک هم ارجاع میدن.هر کاری تا الان کردی بیخیال برو سراغ محمد خلیلی.

2805
کاردرمانی لازم نداشت گفتار هم از پارسال می‌رفت مربیش میگف همکاری نمیکنه

اگر حرکاتش مثل پسر من هست 

مثلا بتونه روان بخونه سال دیگه 

بتونه یک داستان تعریف کنه 

باید بتونه ۱۰ تا میوه ۱۰ تا رنگ ۱۰ تا غذا پشت هم بگه 

بچه بیش فعال تو۴ به بعد نمیتونه 

غذا میخوره می ریزه 

بد خطی توپ بازی ورزش بتونه 

اگر نداره اینا باید کاردرمانی ببری 

البته بازی هارو یاد بگیر توخونه باهاش کارکن 

چی بگم!وقتی میرم خونه مامانم میبینم خسته ش می‌کنه خیلی ناراحت میشم میگم دیر به دیر برم بهتره 

اونارو ول کن .خودت باید تبدیل ب یه مربی بشی و هرچی درمانگر ها میگن انجام میدی .بچت با غریبه ها همکاری نمیکنه.ببین محمد خلیلی یه فرشته است ک تو زندگی خیلی از بچه ها معجزه کرده .برو اینستاگرام رو ببین چقدر گزارش پیشرفت داره از بچه هایی ک زیر صفر بودن چی ساخته .با همین درمان آنلاین .پسر خود منم در حال درمانه تو این مجموعه

خانم حرفی ک میزنم خوب بخون با دقت گوش بده . صفحه اینستاگرام رو باز کن سرچ کن محمد خلیلی گفتار درمانگ ...

ممنون عزیزم دختر من تحت نظر پزشکه حتی دکتر تکامل هم بردم بازم حتما پیگیر این پیج میشم

ممنون عزیزم دختر من تحت نظر پزشکه حتی دکتر تکامل هم بردم بازم حتما پیگیر این پیج میشم

ببین هرچی تا الان بردی بیخیال شو . تا خودت نری ببینی نمیتونی درک کنی وقتی میگم معجزه یعنی چی. هرچی تا الان بوده دور بریز یه دقیقه هم وقت تلف نکن برو سراغ این مجموعه.بچت باید برسه ب هم سن و سالش .بی‌حالی نکن بگی بردم گفتاردرمانی همکاری نکرد .بچه قرار نیست ک صد در صد همکاری کنه حرف گوش کنه .اگه اینطوری بود ک اصلا نیازی درمان نداشت .وقتی خودت آموزش میبینی باهاش کار می‌کنی حتما پیشرفت میکنه

فقط براتون صبر آرزو می کنم.  

و دعا می کنم فقط امام زمان بیاد و

چنان وضعی براتون به وجود بیاره که اصلا یادتون نیاد این روزگار.  🤲🏻

مثل الان که کسی به خاطر آب مروارید نابینا نمی شه و برامون عجیبه قبلا نابینامیشدند.  🥹🥹🥹🥹

خب عزیزم منی که اینهمه تحت نظر دکتر آزمایش رفتم و چک شدم چرا هیچکدوم از دکترا نگفتن اینو؟من دایم قرص ...

چون یا سواد ندارند یا دقیق نیستندو‌براشون مادر وجنین مهم نیست و‌فقط دنبال پول  دراوردن هستند

نه عزیزم بچه های بیش فعال باید مصرف کنن...بهشون کمک میکنه..تمرکزشونو میبره بالا🤍

یعنی بچتون از ۵ سالگی ریتالین میخوره؟

قبلا رسپریدون خورده؟

کدوم دکتر رفتین کدوم شهر

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

من سر موضوع پسرم با دوستم داشتم حرف میزدم اون گفت بچه خواهرش سه سالش بود همه علایم اوتیسم داشت ولی با داروهای دکتر بچه عصبانی تر شد پرخاشگرتر میبینی اثر ندارد با ی دکتر دیگه مشورت بگیر قصد ترسوندن ندارم 

2810