2777
2789
ریتالین بیشتر مال تمرکژ من خودم دکتر برام نوشته بود تو دوره امتحان های دانشگاهم و دبیرستان استفاده م ...

درسته ولی مشکل من شیطناش نیست مشکل حرف زدنشه من از چند تا دکتر پرسیدم عوارضی نداره فقط وابستگی میاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
از زندگی بریدم فقط بیش فعالیش نیس که اندازه بچه یه ساله حرف میزنه 😔

وای این پر حرفی را درک میکنم 

ورجه ورجه را میشه توی اتاق بی خطر ازاد بزاریش اما پر حرفیشون خیلی اعصاب فولادین و صبر میخواد 

دختر من الان انفدر انشا ها و جمله بندی های زیبایی میکنه و بداهه پردازی خوبی داره 

نشانه هوششون هم هست پر حرفی 

حاجی نون پنیری سابقم 
حدا هیچ‌ کاری نمیکنه واسم سنگم بود من اینهمه صداش زدم التماسش کردم به رحم میومد

نا شکری نکن دوست عزیز من چند شب پیش تو حرم حضرت معصومه یه دختر بچه دیدم حدود شش سال که دوتا دست غز بازو نداشت دوپا از رون نداشت انقدر با حوصله مامانش کاراشو میکرد ... تو دلم گفتم خدایا شکرت بچم دست و پا داره 

از‌ته‌قلبم‌از‌خدا میخوام‌بچه‌‌تون‌خوب‌بشه‌خوراکی‌هایی‌که‌کافئن‌

دارن‌اصلا‌بهش نده‌باعث‌میشه‌انرژی‌شون‌

زیا‌دبشه‌گاهی‌آویشن‌واسش‌دم‌کن‌باگل‌گاو‌زبان‌

آرام‌بخشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
نا شکری نکن دوست عزیز من چند شب پیش تو حرم حضرت معصومه یه دختر بچه دیدم حدود شش سال که دوتا دست غز ب ...

عزیزم مشکل هرکسی برای خودش بزرگه الان همسنای دختر من کامل حرف میزنن کلاس میرن من بگم خداروشکر پا داره ولی زبون نه؟

از‌ته‌قلبم‌از‌خدا میخوام‌بچه‌‌تون‌خوب‌بشه‌خوراکی‌هایی‌که‌کافئن‌ دارن‌اصلا‌بهش نده‌باعث‌میشه‌انرژی‌ش ...

خیلی ممنونم انشالله با دعاهای شما ها درست بشه من که انقدر دعا کردم خسته شدم 

سلام گلم خدا قوت

انشااله به زودی زود یه تاپیک بزنی و بگی بالاخره دخترم حرف میزنه

عزیزم شما از چند ماهگی فهمیدین دخترتون بیش فعاله؟ تو نوزادی علائمی نداشت که اون موقع نفهمیده باشی و الان یادت بیاد بگی از بیش فعالیش بوده؟

سلام گلم خدا قوت انشااله به زودی زود یه تاپیک بزنی و بگی بالاخره دخترم حرف میزنه عزیزم شما از چند ...

ممنون عزیزم انشالله 

فکر میکنم از سه سالگی یکسره راه می‌رفت و صحبت نمی‌کرد از اون موقع دنبال درمان افتادم 

2810