2777
2789
عنوان

کنکوریا..

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 25 پست
فرهنگیان  مزایا:   حقوق،  تفکیک جنسیتی، تضمین اینده  معایب: کسری حقوق،  ن ...

پوشش ک تا حالا اجبار توش نبوده تا جایی ک دیدم 

هر شغلی محدودیت خودشو داره

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااره بخدا،، دیگ شنبه قطعی شده اگه نیومد هم بدرک دیگ پیگیرش نمیشم

دیگه غلط میکنن شنبه ندن

تو دفترچه انتخاب رشته گفته بود 15 مهر دقیقاااا تا همون 15 هم لفتتش دادن

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
پشت کنکوری؟

اره 

یک روزی می‌رسه که منم بالاخره همه‌ی دایرکتامو جواب می‌دم، از چنلایی که هیچوقت پست‌هاشونو نگاه نمی‌کنم لفت می‌دم، اکسپلورم رو درست می‌کنم و کسایی که نمی‌شناسم رو آنفالو ریمو می‌کنم. روزی که شاید بتونم ادعا کنم سلامت روانم برگشته...🚶‍♀️

منم چرا پشت موندی

امسال کنکور دادم رتبم بد نشد ولی من فرهنگیان میخواستم

یک روزی می‌رسه که منم بالاخره همه‌ی دایرکتامو جواب می‌دم، از چنلایی که هیچوقت پست‌هاشونو نگاه نمی‌کنم لفت می‌دم، اکسپلورم رو درست می‌کنم و کسایی که نمی‌شناسم رو آنفالو ریمو می‌کنم. روزی که شاید بتونم ادعا کنم سلامت روانم برگشته...🚶‍♀️

امسال کنکور دادم رتبم بد نشد ولی من فرهنگیان میخواستم

دقیقا عین من 

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙
دقیقا عین من 

🙂...انشالله تاپیک قبولی👩🏻‍🎓