2777
2789
عنوان

قارچ پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 3993 بازدید | 34 پست
سلام خوبین؟ شما خوب شدین؟ ببخشید میپرسم چون برا من خوب نمیشه یا دوباره برمیگرده گرفتار شدم قرص پیدا ...

سلام عزیزم  ن والا چنروز خوبم ولی یهو باشدت بیشتری میاد سراغم عاخرش رفتم بیمارستان رازی تو تهرون از پوستم نمونه برداری کردن هنوز جوابش نیومده بنظرم تو هم برو بیمارستان رازی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم  ن والا چنروز خوبم ولی یهو باشدت بیشتری میاد سراغم عاخرش رفتم بیمارستان رازی تو تهرو ...

این چ بیماری بود دیگه با این همه وسواس ک دارم اینو گرفتم.منم رفتم نمونه برداری ولی خب تهران نیستم باید ببینن چی میشه انشاالله هر چ زودتر خوب بشیم و دیگه برنگرده 

این چ بیماری بود دیگه با این همه وسواس ک دارم اینو گرفتم.منم رفتم نمونه برداری ولی خب تهران نیستم با ...

خااااک عالم تو سر من کل بدنم لک بود هیچ بیماری ماکولارم گرفتم دیگه هیچ جام سالم نیس بخدا فکر خودکشی ب سرم زده .خوشبحال اونا ک سرطان دارن ولی بیماری پوستی ندارن

خااااک عالم تو سر من کل بدنم لک بود هیچ بیماری ماکولارم گرفتم دیگه هیچ جام سالم نیس بخدا فکر خودکشی ...

ناامید نباشید توروخدا من خودم خیلی ناراحتم و دارم اذیت میشم ولی خودکشی ک راهش نیست. الان برا شما مشخص شده ماکولاره و قارچ نیست؟

ناامید نباشید توروخدا من خودم خیلی ناراحتم و دارم اذیت میشم ولی خودکشی ک راهش نیست. الان برا شما مشخ ...

ن هم قارچ گرفتم هم ماکولار ک جای قارچ همیشه میمونه و ماکولارم ب مرور زمان بدتر و بدتر و کل هیکلمو سیا کرده تروخدا فقد بم بگو چجوری امیدوار باشم وختی فقد ۲۲ سالمه این همه مصیبت و بلا سرم اومده😭😭😭

ن هم قارچ گرفتم هم ماکولار ک جای قارچ همیشه میمونه و ماکولارم ب مرور زمان بدتر و بدتر و کل هیکلمو سی ...

امیدت ب خدا باشه قارچ ک درمان بشه میگن لکش بعد یک تا دوسال از بین میره در مورد ماکولار اطلاع خاصی ندارم ولی باید مراقبت های پوستی برای این بیماری هم باشه ک جلوشو بگیره انشالله ک زودتر خوب بشی 

امیدت ب خدا باشه قارچ ک درمان بشه میگن لکش بعد یک تا دوسال از بین میره در مورد ماکولار اطلاع خاصی ند ...

تروخدا واقعن لکش بعد دوسال از بین میره؟ عاخه برا من دیگه اصلن خارش نداره بخدا از خونوادمم خدا حافظی گردم میخام‌خودمو خلاص کنم گردنو سینم بدجور سیا شده تروخدا اگه راه حلی میدونید راهنماییم کنین🙏🥺😭

تروخدا واقعن لکش بعد دوسال از بین میره؟ عاخه برا من دیگه اصلن خارش نداره بخدا از خونوادمم خدا حافظی ...

دکتر ب من گفت ک میره بعد یکی دوسال برا خودم بعضیاش رفت ولی برا من بازم جدید درمیاد و خارش داره الان دیگه شک دارم قارچ باشه معلوم نیست چ بیماریه ک هربار یه جای جدید درمیاد واقعا کلافه شدم با این همه قرصی ک خوردم و میخورم 

برو نمونه برداری انجام بده حتمن

رفتم برا نمونه برداری جواب منفی شده یعنی قارچ نبود و دکترای قبلی اشتباه تشخیص دادن و من ۵ماه قرص خوردم! دوتا دکتر دیگه رفتم گفتن اگزماست فعلا دارم دارو میخورم امیدوارم هرچ زودتر هم شما و هم من خوب بشیم

رفتم برا نمونه برداری جواب منفی شده یعنی قارچ نبود و دکترای قبلی اشتباه تشخیص دادن و من ۵ماه قرص خور ...

منم  گفتن اگزماس .فقط یکی شون گف قارچه .حتی اگه اگزام هم باشه فرقی نمیکنه وختی ریده تو کل بدنم .بدجور قهوه ای شده بدنم😭

منم  گفتن اگزماس .فقط یکی شون گف قارچه .حتی اگه اگزام هم باشه فرقی نمیکنه وختی ریده تو کل بدنم ...

اینا ک ب من گفتن یه نوعی از اگزماست قرص ضدحساسیت دادن هم خارش هم اون علامتا ک جدید درمیومد ازبین رفت ولی یه قسمت پام ک قدیمی بود و ب پماد حساسیت کرده بودم کلا قهوه ایه ولی واقعا منی ک این همه حساس بودم زیاد دیگه برام مهم نیست لکه فقط میخوام خوب بشم 

اینا ک ب من گفتن یه نوعی از اگزماست قرص ضدحساسیت دادن هم خارش هم اون علامتا ک جدید درمیومد ازبین رفت ...

بخدا من کل پاهام .بدنم لک شده اینقدر مساحتش زیاده شاید از پوست خودم ی کف دست سالم مونده باشه مشکل من فقد لک گردنمه .فقد اون از بین بره کافیه چون تو دیده

خدا واقعا اونی که توی همین نی نی سایت گفت دنبه آب شده با پودر گوگرد زرد بزن رو حفظ کنه و هر جا هست م ...

من دنبه موقعیت ندارم بخرم اگ وازلین با گوگرد قاطی کنم چی میشه

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم