2777
2789
عنوان

اکسم ( عشق سابقم ) بعد یک ماه انبلاکم کرده ! یعنی چی ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 33 پست

چرا اینقدر خودتونو بی ارزش میکنید! طرف هر کاری کرد برای خودش کرد ی انبلاک کردن اینقدر تورو به هیجان و تکاپو انداخته؟؟

ایندفعه تو بلاکش کن فکر نکنه دم دستی هستی هر وقت تونست میتونه بره هر وقت تونستم برگرده 

ی خورده خودت رو بیشتر دوست داشته باش و انرژیت رو از ادمای اضافی بردار

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

من واقعا موندم شما چطور برا همچین مردی تاپیک زدی

اینی ک شما تعریف کردی اصلا لیاقت فکر کردن هم نداره

چرا باید برات مهم باشه ک ببینی منظورش چی بوده

اون همین ک بی خبر یهو رفته منظورش رو کلا رسونده 

تو دنبال زیر بغل مار میگردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی کسایی و اززیلاکی دراوردم فقط نمیخاسم اسمشون تو اون لیستم باشن ک چشمم بهشون بیفته دررابن حد 

شایذ اونم نمیخاسته دگ پیجتو ببینه تو لیستش

شاید تنها شده این چراغ و داد بهت ک پیام بدی 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک قیمت مناسب 💙

منو بعد یسال و ۲ از بلاکی در اورد استوریاش میان برام گاهی میبنم استوریام میبنه بدون دلیل دعا راه انداخت خرد شدم خرررررد خررررررد شدم تا مرز افسردگی رفتم اما الان برام فرقی نداره یبارم‌پیام داد گفت مشیمونم عذاب وجدان دارم اهت تو زندگیم دیرم چ بلایی سرم اومد اما من دلم نیومد ک نفرینم کنم فقط تموم شد برام