2777
2789
عنوان

باردارم شب مهمان داشتم از کمردرد دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امشب با ۶ماه بارداری وضعیت تورو دارم مادرشوعروپسرش مهمونمه خودشون ازشهردیگه اومدن ظرفاروشست فق ...

آخی منم کمرم درد گرفته 

ولی باید پذیرایی میکردم

آخی منم کمرم درد گرفته  ولی باید پذیرایی میکردم

بقرآن کمردردمو فراموش کردم

لگن درد امونمو برید

کمک حالم بودها قبلشم شوهرم کمکم خونه روتمیزکرد ولی بخدا بازم همش سرپادر حال کاربودم

کاش درک کنن بارداری چقدر سخت شده دیگه توان مهمون نداریم

آخه میدونی بارداری اولیه  سنمم زیاد نیست ۲۰ سالمه  به خاطر بچه نگران شدم

نگران نباش بابا چیزی نمیشه ک بخواب بخدا ماهم خیلی کارای سنگینی میکردیم من ۲۳سالم بود همه ی کارامم خودم میکردم طبیعی هم زایمان کردم خودم رفتم بستری شدم زایمان کردم همراهم ک نداشتم شوهرم اومد دنبالم دوسه روز مادرم موند و رفت دیگه تنها بچمو نگه داشتم کولیکم داشت شبانه روز بیدار بودم همه ی این چیزا هست تازه اول راهی قشنگ محکم وایسا از این به بعد باید خیلی بیشتر از قبل طاقت داشته باشی

آره واقعا  کاشانم

منم اینقد حرص میخوردم از کثیف و شلخته بودن خونه 

ولی اشتباه میکردم 

الان فقط به ‌کوچولوت فک کن 

گوشیتم بذار کنار و یه نفس عمیق بکش و بگیر بخواب صبح هر موقع دلت خواست بیدارشو یخورده خونه رو مرتب کن دوباره استراحت کن 

منم امشب با ۶ماه بارداری وضعیت تورو دارم مادرشوعروپسرش مهمونمه خودشون ازشهردیگه اومدن ظرفاروشست فق ...

نگران نباش استراحت کن نمیخواد زیادم سخت بگیری یه غذای ساده بذار هی هم استراحت کن و کار کن به خودشونم بگو کمکت کنن

خونه رو هم خودم تنهایی جمع و جور کردم 😔  امشب خونه پدرشوهرم اینا بودیم  داشتیم می‌رفتیم ...

واقعا ادم میمونه ب بعضیا چی بگه😠

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱