2777
2789
عنوان

باردارم شب مهمان داشتم از کمردرد دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 69 پست
شکمشون خیلی براشون مهمه حتما باید گوشت باشه  آخه بعدن یه حرفایی درست میکنن

میدادی خودشون اماده کنن که متوجه باشند ی خانوم باردار نمیتونه این همه کار سنگینو ی جا وپشت سرهم انجام بده

الهی بخواب  ب همسرت بگو فردا خونه رو مرتب کنه

خونه رو هم خودم تنهایی جمع و جور کردم 😔 

امشب خونه پدرشوهرم اینا بودیم 

داشتیم می‌رفتیم خونمون که یهو آیفون زنگ خورد 

دیدم خاله شوهرم با خانواده اش اومدن . شوهرم هم یکی از کارمنداش تصادف کرده بود ، باید زود می‌رفت . مادرشوهرم هم که یه مزون داره ، دلش نمیاد یه ساعت زودتر جمع کنه و ببنده بیاد خونه . پدرشوهرم هم وقتی فهمیدم کارمند شوهرم تصادف کرده ، با شوهرم رفت و من بیچاره موندم با پذیرایی از مهمون و کلی کار . بعد زنگ زدم به مادرشوهرم که بگم زودتر بیاد ، قشنگ دراومد گفت وایسا خونه فلان غذا رو هم واسه شام درست کن بعد برو . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=312205005]ب همسرت بگو جمع و جور کنه خب...من الان 8 ماهمه یه مهمونم نیومده خونم مگر یکی دوبار که بعد شام اومدن ...[/QUOTE

شوهرم تعارف کرد شام نرید 

زن عموم زنگ زد به عموم شام بیا اینجا من موندم

حتما استراحت کن فردام برو دکتر ی سونو بده

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

دیگ کسی در زد بازم نکن .ویروس جدید اومد خودتو گرفتار نکن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
قشنگم منم رفیقا شوهرم تو بارداری اومدن از ۵عصر تا ۵ صبح ب زور رفتن میخواستن صبحونه بگیرن بیان خونه م ...

مامانم تهرانه

اصلا خونه رو با این وضع میبینم گریم میگیرا

خونه رو هم خودم تنهایی جمع و جور کردم 😔  امشب خونه پدرشوهرم اینا بودیم  داشتیم می‌رفتیم ...

بعدش هم که شام درست کردم و خودشون اومدن خونه بعد تز اینکه ده بار زنگ زدم گفتم زودتر بیاین ، اومده مادرشوهرم ، میگه آقای فلانی و خانواده اش هم دارن میان . وااااای دوباره وایسادم از مهمون های جدید پذیرایی کردم . از اون ور هم باید هی وایسام ظرف بشورم و برم و بیام . دیگه داغون شدم . 😭 

مادرشوهرم هم خودش نشسته پیش مهموناش پاشو انداخته رو پاش چایی میوه می‌خوره ، من بیچاره هم مثل کوزت باید فقط دور خودم بچرخم . 

مامانم تهرانه اصلا خونه رو با این وضع میبینم گریم میگیرا

اصلا ب هیچی فکر نکن

منم گفتم شرایطم مثل شما بوده حتی بدتر که بدونی نباید غصه بخوری

فقط آرامش خودتو حفظ کن 

خونه رو بعد به شوهرت بگو کمکت کنه مرتب کنین با هم

فقط الان استراحت کن

مغازه لباس کودک و لوازم آرایشی دارم و شکلات و تقویم و برچسب با عکس خودتون میزنم❤
حرف درست میکنن

وای یاد بارداری خواهرم افتادم هفت ماهش بود .. خاله شوهرش و بچه هاش و شوهرش رفته بودن یک هفته مونده بودن خونشون تازه میگفت اگه غذا غیر خورشت میزاشتم اخم و تخم میکردن... اونموقع خواهرم شهرستان بود حتی ماام نبودیم بریم کمکش😭😭

میدادی خودشون اماده کنن که متوجه باشند ی خانوم باردار نمیتونه این همه کار سنگینو ی جا وپشت سرهم انجا ...

آخه میدونیچی زورم داد

دختر عموم همسن خودمه مجرده 

بعد اومد رفت  بالشت و پتو بر اشت گرفت خابید 

سر سفره بیدارش کردن اومد شام خورد 

بخدا حتی بشقاب خودشم برنداشت د باره رفت خابید

وا این چه وضعشه😐یهو اومدن شامم موندن؟

چی درست کردی شام؟😐😐

برو استراحت کن دیگه به خونه فکرنکن.وقت برای مرتب کردنش زیاده

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
به نظرت تا صبح خوب میشم

اره عزیزم حتما خوب میشی شک نکن با آرامش بخواب 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
2810