2777
2789
عنوان

دوست مامانم هی بهم میگه کارنکن

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 50 پست

سلام

کار سنگین نکن کمرت نابود بشه پس فردا خودت ضررمیکنی

اما کارای عادی منزل رو انجام بده

تو‌خونه تکونی هم تمیزکار بگیر کمکت کنه

پتو هم بده اتوشویی یا بنداز ماشین خودت نشور که مریض واذیت بشی

برای پیری خودت هم انرژی بذار الان جوونی همیشه این مدلی نمیمونی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ولی همه کارای خونه هرروزسنگینه مثلاجاروکشیدن خب سخته هرروزمیشه کارگرگرفت؟یانمیشه که روآشغالاخابی ...

برنامه ریزی کن که به بدنت فشارنیاد یه روزدرمیون جارودستمال بکش هفتگی اتوکن باز به سبک زندگی کردن خودت بستگی داره

به نظرم حرف حق میزنه زن باید تو خونه اش عین یه ملکه باشه  حالا درست شرایط شوهرت هم درک کن ولی تا یه حدی ولی یه جاهایی کلن کنار بکش بگو سختم یا کمکم کن یا برام کمکی بگیر برا کار ها   من که با حرف هاش موافقم

هر کسی یک وسع و موقعیتی داره 

هر ادمی هم‌بنا به وسع و تواناییش راه زندگیش رو میره 

همون خانم و آقای کمک کار هم یک ادمه مثل ما شرایط ایجاب کرده هم پتوی خونه خودش رو بشوره هم ۷ روز هفته مال سایرین رو . اون هم به اندازه ما خسته میشه ولی مجبوره 

حرفم اینه هیچکس از نیروی کمکی و ماشین شخصی و امکانات بدش نمیاد ولی نگاه به روتین زندگیش میکنه و میبینه  توانش چیه    

سلام کار سنگین نکن کمرت نابود بشه پس فردا خودت ضررمیکنی اما کارای عادی منزل رو انجام بده تو‌ ...

من کارگرنمیگیرم خودم جوونم میتونم انجام میدم اون میگه نه خاک توسرت نکن

به نظرم حرف حق میزنه زن باید تو خونه اش عین یه ملکه باشه  حالا درست شرایط شوهرت هم درک کن ولی ت ...

ملکه؟خب من دیدگاهم اینه خونه خودمه دوست دارم تمیزش کنم پتوم روبشورم سختم نیست 

کاری که در توانت نیست را نکن ...

من شخصا حاضر نیستم پتو و اینها بشورم ...قبلا که پول نداشتیمم اگر همسرم نمی اومد کمکم، نمیشستم .با هم کمک میکردیم که کمر درد نگیرم 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

2810