2777
2789
عنوان

دوست مامانم هی بهم میگه کارنکن

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من توانشودارم خودم دوست ندارم کمکی بگیرم ولی اون میگه نکن اصلااا

خب پس انجامش بده اگر آسونه برات

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من کارگرنمیگیرم خودم جوونم میتونم انجام میدم اون میگه نه خاک توسرت نکن

کار سنگین برای کمرت بد هست انجام نده بده همسرت  اما کارسبک رو خودت انجام بده بعدا ضرر بار سنگین روخواهی دید وقتی مهره های کمرت اسیب دید یا تو بارداری بچه سقط کردیداما تو خونه تکونی تنهایی واقعا سخته یه تمیزکار بگیر صبح تا شب کمک کنه تموم بشه

فشار زیادی بخودت نیار چند صد برابر پول اون تمیزکار رو باید پس فردا  بدی برای جراحی مهره های کمرت

دیگه خوددانید

شماهم الان جبرانش کن خرج درست کن براش ازپولش استفاده کن

الان مراعات که نمیکنم هیچ هرجوری که شده برای خودم خرج میکنم اما یه حسرت شد که چرااینقد بفکر چک وبدهیاش بودم واز خودم وجوونیم غافل شدم وقتی قدر نمیدونه .

عزیزم فقط کارای سنگین انجام نده مامان منم از اول قبل اینکه حتی ازدواج کنیم همیشه میگف کار سنگین انجام ندین افتخار نکنید که شوهرم نبود فلان مبل جابجا کردم تنهایی یا فرش شستم چون خودش کشیده بود درداشو اینکارو از اول هرجور عادت بدی مردا عادت میکنن یکی دوبار که خودت انجام ندادی دیگه میگن خودت میتونی که بذار برا وقتاییکه خونس وقتش ازاده ولی جارو و گردگیری که سنگین نیست عزیزجان😐جارو برقیو میگیری راه میری تو خونه دیگه😁

نه اینکه کارگر بگیری ولی واقعا کارای سنگین انجام نده پتو،فرش بده بیرون.وسیله سنگین بور بلند نکن منی که اینا رو میگم همه کاری کردم حتی ماشین رو هم نمیذاشتم شوهرم ببره کارواش خودم تمییز میکردم ولی الان پشیمونم‌،پشیمون.

ملکه؟خب من دیدگاهم اینه خونه خودمه دوست دارم تمیزش کنم پتوم روبشورم سختم نیست 

ببین گلم من نظر خودم گفتم 

باز شما ببین توان جسمانی و مالی خودت چطور اگه به خودت میبینی که کارهات خودت میتونی انجام بدی که عالی اینجور شوهرت که درامدش کم هم درک کردی 

اما من میگم گاهی فقط گاهی این مسولیت های سنگین مثل قالی شستن یا پتو شستن یا جابه جا کردن وسایل سخت  انجام نده بسپار به همسرت بگو اگه میشه کمکم کن  حتی اگه توان انجامش داری اینجوری اون یه بار کمکت بده  هم به سختی کار تو تو خونه پی میبره هم کم کم عادت میکنه بهت کمک بده 

ادم همیشه توان و قدرت انجام کار ها رو نداره یه مقدار از این انرژی ها رو باید گذاشت واسه روز مبادا 

عزیزم فقط کارای سنگین انجام نده مامان منم از اول قبل اینکه حتی ازدواج کنیم همیشه میگف کار سنگین انجا ...

یکم سخته دیگه ولی من انجام میدم یعنی بخای حساب کنی همه چی خونه داری سخته

سبک نمیشیم پیش شوهر؟توقع نمیشه براش؟؟

من خودم کارهایی مثل جارو برقی و ظرف شستن و گردگیری و پاک کردن روی کابینت را انجام میدم ...

اینکه بخوام شلنگ و آب بگیرم آشپزخونه را از بالای کابینت بشورم و دستشویی و حمام بشورم نه ...

بدنم این کار را نمیکشه .هر چند وقت یکبار کمکی میگیرم و میاد سه چهار ساعته انجامش میده ...

بینش هم همسرم دستشویی و حمام میشوره و وسایل سنگین را بلند میکنه

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

2810