2777
2789

الان دوروزه سرفه ی شدیددارم میشه شربت اکسپکتورانت بخورم ۱۱هفتمه

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین سیب و به رو رنده کن دم کن بخور امیدوارم خوب بشی

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرتقال آب بگیر هرروز بخور.چرا شوهرت نمیزاره بری دکتر؟

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.
عزیزم چیزی رو بدون هماهنگی پزشک نخور ولی الان پاشو آب ولرم و نمک و جوش شیرین رو مخلوط کن و قرقره کن ...

دست دردنکنه گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط سیب میشه؟؟

سیب رو پس خودشو پوست بگیر بپز تو قابلمه تو یه لیوان آب بزار آبش کم بشه بعد سیب رو بخور

نمیدونم 

من باردار بودم مریض میشدم از ترسم دکتر نمیرفتم 

برای خودت سوپ درست کنتوش رو پر پیاز چه کن به جای سبزی بریز 

آش شلغم 

سوپ شیر 

عسل و آبلیمو

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
پرتقال آب بگیر هرروز بخور.چرا شوهرت نمیزاره بری دکتر؟

خسیسه میگه خودت ازخودت مراقبت کنی خوب میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داخل شلغمو خالی کن توش عسل بریز بذار جای گرم اب بندازه 

تا شب هی از ینا بخور 

خیلی خوبه. البته تعداد زیاد. درست کن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
2810