2777
2789
عنوان

دوست مامانم هی بهم میگه کارنکن

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من توانشودارم خودم دوست ندارم کمکی بگیرم ولی اون میگه نکن اصلااا

ببین نه باید از این طرف بوم بیفتی نه از اون طرف . تعادل رو همیشه رعایت کن . وسواس هم نداشته باش که دائم در حال سابیدن باشی . برای کارای سنگین که خودت حس میکنی به کمرت فشار میاره هم اشکالی نداره از همسرت کمک بگیری چون فشار دائمی هم بالاخره آدم رو فرسوده میکنه . 

ولی اینکه یه گوشه بشین و فقط خرج کن و انتظار داشته باش که شوهرت کلفت و نوکر بگیره که کارا رو بکنه هم خیلی مسخرس . هر کسی باید یه مسئولیتی توی زندگی داشته باشه و انجامش بده . نه که یکی کار کنه ، یکی فقط بخور و بخواب باشه 😐😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من خودم کارهایی مثل جارو برقی و ظرف شستن و گردگیری و پاک کردن روی کابینت را انجام میدم ... اینکه بخ ...

من چند وقت پیش اثاث کشی داشتم  شوهرم نزاشتم تا ۴ روز سر کار بره گفتم نمیتونم کمکم کن 

همه وسایل سنگین اون جابه جا کرد و کمکم آشپزخونه رو شست  یه جاه هایی خستگیش میدیدم تو کار  مطمعنم خودش فهمید که کار خونه سخت 

من حتی قالی هام نیاز به شستن دارن حیاط دارم آب هم هست و خودم هم دلم میخواد یه دل سیر قالی بشورم اما نشستم  باور تون میشه گفتم عزیزم لطفا بده قالی شویی  یا خودت کمکم بشور  سخت برا شستن قالی چون بچه هم تو دستم  الان همسرم دیگه میدونه من قالی بشور نیستم  و توان همچین کاری ندارم 

اگه میشستم یه عمر باید این کار انجام میدادم و حق اعتراض هم نداشتم 

ولی تو خونه ام هر کار تمیز کاری دیگه انجام دادم و ازش  کمک هم نخواستم