2777
2789
خانما اینجا کسی هست معلم اول دبستان باشه؟ سوال دارم دخترم پیش دبستانیه. بیشتر حروفو بلده و کلمات زیادی رو میتونه بخونه و بنویسه. در حد شلوار و دندان و زنبور و اینا ک مشکل نیستن با اینکه میتونن بلند باشن. اعداد رو در حد خواندن و نوشتن و شمردن و جمع کردن بلده. خلاصه کنم. سوال من اینه که سال دیگه ک سال دیگه کلاس اول براش جذابیت داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام این هفته من سعی کردم کارهامو از روی برنامه پیش ببرم ساعت سه می رسم خونه تا یه ناهاری بخورم میشه سو بیست دقیقه تا ساعت چهار یه استراحتی اگه بچه ها بذارند بعد ساعت چهار پا میشم و با ملاطفت سعی می کنم تلویزیون را خاموش بنمایم معمولا صبر می کنم تا کارتونی که در حال پخشه تموم بشه بعد سریع و قبل از اینکه کارتون بعدی شروع بشه جعبه جادو را خاموش می کنم و دخترمو می شونم پای درسش ( البته درسش خیلی سبکه بیشتر به خاطر اینکه عادت به درس خوندن پیدا کنه ) خودم همزمان هم غذا می پزم هم داداش کوچولو را سر گرم می کنم و هم به دخترم تو درسش کمک می کنم😞 تا ساعت پنج روزهای زوج آماده میشیم و میریم کلاس (همون مهد قرآن) تا ساعت هفت
Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
گل دخترت یا پسر کاکل زریت دیگه بزرگ شده خیلی از وسایلش و اسباب بازی هاش دیگه بدردش نمی‌خورن جات تنگه 😳 میخواهی اونها رو بفروشی اونها رو رایگان تو کودک آنلاین آگهی کن .😍😍😍😍❤️ https://t.me/koodakeonline/733