2777
2789
عنوان

معلم ها خوبه با هزینه خودم برا بچه ها گیفیت بخرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 46 پست
برای تزیین کلاس خودم هزینه کردم🥲🥴

اشتباهیی میکنی عزیزم 

بعدا که با یه عده والدین پرتوقع روبه رو شدی متوجه میشی که کارت اشتباهه

هیچ وقت دلسوزی بیش از حد نکن و از اون طرف هم از کارت نزن در حد تعادل جلو برو

برای تزئین کلاس میتونستی از کاردستی بچه ها که سر زنگ هنر درست میکنن استفاده کنی هر کدومشون یه گوشه کار رو میگرفتن

اینطوری هم حس بهتر داشتن که خودشون کلاسشون رو درست کردن هم کار رو دوش خودت نزاشتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر حقوق میگیری ؟ اگر غیرانتفاعی هستی لطفا مدیرای محترم غیرانتفاعی و بیشتر از اینی که هستند پرو نک ...

دولتی هم باشه وظیفه ای نداره

همین الانش یه عده والدین یه تشکر نمیکنن اخر سال 

میگن معلم پولش رو گرفته... هرچی میخوان یسری هاشون میگن

اشتباهیی میکنی عزیزم  بعدا که با یه عده والدین پرتوقع روبه رو شدی متوجه میشی که کارت اشتباهه ...

اخه کلاس خالی خالی بود هیچی نداشت هیچی 

تازه رنگ زده بودن مثل اتاق بود اصلا بچه وارد میشد حسی نمیگرفت

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
چقدر حقوق میگیری ؟ اگر غیرانتفاعی هستی لطفا مدیرای محترم غیرانتفاعی و بیشتر از اینی که هستند پرو نک ...

خیلی کم اصلا روم نمیشه بگم چون سابقه ندارم 

کم میدن بهم 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اخه کلاس خالی خالی بود هیچی نداشت هیچی  تازه رنگ زده بودن مثل اتاق بود اصلا بچه وارد میشد حسی ...

خو باشه 

مدیر مهم نبوده براش که هزینه کنه شما چرا هزینه کردی؟!

بعدشم چند روز اول نهایت اینشکلی بود سر زنگ هنر میگفتی وسایل بیارن کلاس رو با سلیقه خودشون تزئین کنن

اون چیزا هست گرده داخلش عکسه میزنن به کیف اونها را بخر...یا براشون سمبوسه ببر

سمبوسه نه شانس من خدای نکرده بچه دل دردی چیزی بشه 

من مقصر میشم 

دولتی هم باشه وظیفه ای نداره همین الانش یه عده والدین یه تشکر نمیکنن اخر سال  میگن معلم پولش ...

دقیقا ولی باید مدیرا و والدین پر توقع غیرانتفاعی و ببینید بعد متوجه حرف من میشید

اونم با حقوق ناچیز و زحمت زیاد

اشتباه کردی عزیز من اگر سال اول معلمیته بعدها به حرفم میرسی

چ کار کنم خودشون گفتن 

باید کلاس تزیین کنید 

مدیر مدرسه غیر انتفاعی به همسرم گفته بیا ماهی 3و نیم بهت میدم🙄🤔🤔🙄🤔🙄🤔🙄🤔🙄

خوب میدن اگر سال اولته 

دوست داری برو از ی جایی شروع کن 

من کمتر از ۳ 

حدود ۲ میگیرم

خیلی کم اصلا روم نمیشه بگم چون سابقه ندارم  کم میدن بهم

حدس زدم ذوق داری فعلا ولی بعد از اینه که توقعاتش رفته رفته ازت بیشتر میشه خودت پشیمون میشی از کردت

خلاصه از ماست که برماست

اشتباه کردی عزیز من اگر سال اول معلمیته بعدها به حرفم میرسی خودمون بد عادت میکنیم این مدیرارو

مجبور شدم من تزیین نمیکردم بقیه انجام دادن 

من میموندم