2777
2789
عنوان

امشب قراره مادرشوهرم و ببینم چجوری رفتار کنم ؟ گلایه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه مادرشوهراهمینن فکر میکنن عروس خانواده نداره فقط پسراشون خانواده دارن نه حسلسیت نشون نده

ربطی نداره ....تولد یک شبه مهمونی را میشد ظهر سر بزنه ...ولی کشش بده صد درصد ناراحتی بینشان پیش میفته و خوب نیست.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
اونا تولد نداشتن درست بخونید

بازم میرفتی و عذرخواهی میکردی و میرفتی خونه مامانت.

در ضمن یک سوال؟تو چرررررا اصلا باید بقول خودت ۶ وعده اونجا باشی که وظیفت شه اونجا بود؟؟؟؟

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
بهم گفت که ازم پرسیدن منم همین و بگم 

خوب توام همینو بگو مگه چی ازت کم میشه اگه بخای بگی نه مادرشوهرتو دروغ زده کردی باید منتظر کدورت و ناراحتی ها بعدشم باشی  خاسته نبودنتو موجع کنه اینو گفته خوب و بدشم تموم شدع رفته پس کشش نده

نه فقط میخوام بگم خانواده ام ارزش داشتن که من بهشون سر زدم 

اینجوری میگن یعنی ما ارزش نداشتیم که وقت بزاری و بیای پیش مهمونا ابرو داری کنی و روز بعدش کله ی سحر پاشی بری خونه خانواده با ارزشت؟؟؟؟؟

ناراحت نشو دارم از طرف اونا میگم

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
هیچ چیزیو تو دلت نزار بمونه بگو همیشه بزار بدونن میفهمی نگی تو دلت میمونه 

حدیث هست هر حرفی را نزنید فتنه ها به پا کنه .خاله من هر حرفی را میزنه .خواهرم هم ...توش تهمت و توهین و فتنه همه چیز هست ...حتی یک کلمه حرف نا بجا شاید تمام دنیا را خراب کنه .ان وقت حتی اخرت ادم هم خراب میشه.مثل زندایی ام پاشد یک چیز .فت تمام رندگی جاریش و مادرشوهرش را از هم پاشوند...انها باهم خوب بودند.خودش هم عروس خوبیه ولی حرف نسنجیده زده.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
بهم گفت که ازم پرسیدن منم همین و بگم 

میخوای بگی؟

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘