2777
2789
عنوان

امشب قراره مادرشوهرم و ببینم چجوری رفتار کنم ؟ گلایه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهمون داشت کمک نمیکردما فقط دوست داشت حضور داشته باشیم 

ببخشید ولی بیخود دلشون میخواست حضور داشته باشی،مگه بیکاری؟مگه علافی؟مگه خونه ی خونت کار نداری که یکسره به ساز اونا برقصی؟

قرار نیست اونا یکسره مهمونی بگیرن و توهم بلانسبت مث علافا یکسره به ساز اونا برقصی.

منم خونم یکسره بیکارم بخدا،یککککسره،فقط ساعت ۹ بلند میشم غذا درست میکنم که شام ساعت ۱۱ شوهرم میاد بخوریم.

ولی هیچجا نمیرم.

هیچکسم ازم توقع نداره،تک و توک مهمونیا،حتی مادر شوهرم زنگ میزنه دعوت میکنه ازم که برم،درست عین یک مهمون

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

عزیزم حق با مادرشوهرتون بوده حالا ایشون یک مهمونی گرفته شما میتونستید فردا برید دیدن خانواده البته ایشون بسیار با سیاست رفتار کردن جلوه مهمان هاشون و هواتون داشتن بحث اینه که به شما احترام گذاشتن و گفتن برید مهمونی 

هیچ چیزیو تو دلت نزار بمونه بگو همیشه بزار بدونن میفهمی نگی تو دلت میمونه 

بدترین نصحیت و حرف ممکن همینه هرحرفی ارزش گفتن نداره فقط یع ادم نادون میتونه هر حرفی پیش پا افتاده و خوب و بدی که تو دلش هست رو بریزه بیرون ادم مسایل مهم رو میگه اونم با توجه بع شرایط نه هر حرفی رو والا میشی یه فتنه گر 

اره بحثش بشه میگم نباید دروغ میگفتی من دلیلم واسه نیومدن موجه بود لازم نبود الکی بکی تولد داداشم هست

حالا هم چیزی نگو،بگو شما خواستید دروغ بگید اختیار خودتونو داشتید،ولی اگه از من بپرسن دروغ نمیگم چون کار خلافی نکردم.همین.

ادامه هم نده

عزیزم حق با مادرشوهرتون بوده حالا ایشون یک مهمونی گرفته شما میتونستید فردا برید دیدن خانواده البته ا ...

یک مهمونی نیست همش مهمونی داره الان من پنج شب هست اونجا بودم یه شب به خانواده خودم نمیرسه؟ اونم وقتی از سفر برگشتن باید سر میزدیم

حالا هم چیزی نگو،بگو شما خواستید دروغ بگید اختیار خودتونو داشتید،ولی اگه از من بپرسن دروغ نمیگم چون ...

دیگه ضایعش نمیکنم اگر پرسیدن میگم اره تولد بود  ولی به خودش میگم نباید دروغ میگفتی 

اره بحثش بشه میگم نباید دروغ میگفتی من دلیلم واسه نیومدن موجه بود لازم نبود الکی بکی تولد داداشم هست

زندایی من هم سر این با مادربزرگم بحثش شد .دعواشون شد.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
ببخشید ولی بیخود دلشون میخواست حضور داشته باشی،مگه بیکاری؟مگه علافی؟مگه خونه ی خونت کار نداری که یکس ...

گلم اگه تو عزت و احترامی سرت نمیشه یکی دعوتت میکنه دوست داره داخل ادم حسابت کنه برداشتت اینه که بیخود میکنه مگه علافی و هیچ جا نمیری کاملا در اشتباهی مطمئن باش فقط ارزش خودتو اوردی پایین این راهنمای بی اساست فقط داره زندگی این بنده خدارو بهم میریزه مگه مادرشوهرش توهین کرده یا گفته بیا بلانسبت ک... من بشور که میگی بی جا کرده مهمون داشته زن پسرش رو عروسش رو دعوت کرده بیچاره مادرشوهرت و دور بریات چی میکشن از دست تو

حالا هم چیزی نگو،بگو شما خواستید دروغ بگید اختیار خودتونو داشتید،ولی اگه از من بپرسن دروغ نمیگم چون ...

یکم تنده ...حالا اندازه سر انگشت مهم نیست ..کش بده دعوا میشه .ولی گناه دروغ به گردن مادرشوهرس.ربطی به استارتر نداره

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
گلم اگه تو عزت و احترامی سرت نمیشه یکی دعوتت میکنه دوست داره داخل ادم حسابت کنه برداشتت اینه که بیخو ...

نه عزیزم من نگفتم گفتم کار بیجایی انجام بدن،من منظورم اینه نباید اینقد میرفت که توقع بیجا پیش بیاره که همش باید تو مهمونیا باشه و وظیفش شه و اینکه بعد ۵،۶ شب خونه خودش نبودن و در اختیار مادرشوهرش بودن،بازم برای اینکه یک شبش برای خودش باشه و کاری و بکنه که دوست داره،اینجوری رفتار کنن باهاش که ناراحت بشه.

اگه ۲ بار جواب رد میداد،راحت تر میتونست تو این موقعیت،بدون ناراحت شدن بره به خانودش سر بزنه

یک مهمونی نیست همش مهمونی داره الان من پنج شب هست اونجا بودم یه شب به خانواده خودم نمیرسه؟ اونم وقتی ...

ببینید عزیزم ایشون به شما احترام گذاشتن و دوست داشتن به عنوان دختر و عروسشون شرکت کنید و البته جلوی مهمان ها هم هوای شما رو داشتن و گفتن تولد بودن نتونستن بیان شما باید از قبل باهاشون هماهنگ میکردید یا فردا به خانواده سر میزدید به حرف بعضی ها هم گوش نکید و گلایه نکنید چون باعث دعوا و ناراحتی میشه

فقط مادر شوهر تو اینجور نیس باورکن اکثرا همین هستن منم جایی نباشم یکی بپرسه مادرشوهرم میگه مثلا مریض بود یا با شوهرش جای دیگه دعوت بودن بعضی وقتا ناراحت میشم که طرف فکر میکنه چه مریضی داره کع نتونسم بیام یا چرا دروغ میگه ولی میدونم بخام گلایه کنم فایده نداره غیراز اعصاب خوردم بهم بریزع میگم بیخیال حالا دیگع گفته تموم شدرفت