2777
2789
عنوان

شوهرم رو دوست داشتم اما دیگ ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 136 پست
من توصیه ام بهت اینه بری پی ی هنری مثل ارایشگری خیاطی همین زبانت رو ادامه بده و مدرس شو وقتت رو تا ...

خیلی  دوس دارم ب درآمد برسم تا حداقل در آینده بتونم جداشم برم دنبال آرزوهام اما نمی‌دونم چیکار خیاطی و آرایشگری نمیخام مدرس زبان چجوریع ؟

طلاق واقعا راهش نیست به نظرم. من نامزدم معتاد بود همه گفتن جدا شو. تازه مدرکم داشتم برای طلاق... ولی ...

نامزد شما خودشم خواسته ولی همسر ایشون یک دنده است

همینه که هست بی معناست توی روابط زناشویی

یه حرکتی یه تلاشی باید نشون بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ما زود ازدواج کردیم و راضی هم هستیم دقت کنید این خانوم فقط داره غرهاش رو میزنه قطعا دنبال راهکار ...

آفرین به تو😂😌انقدر امثال شمارو مسخره کردیم تو تاپیک پربازدید که حرصم خالی شد

الان چیو تبلیغ میکنی؟ اصلا تو اون سن چی حالیت بود از ازدواج و شوهر داری ؟؟؟ افتخارتون اینکه کله تونو از درسو کتاب کشیدن بیرون شوهر داری یادتون دادن

الان خودت واسه خودت کی هستی؟ جز شوهرو بچه چی داری؟ چون بچه پس انداختن کاری بلدی؟

ن بابا خودش راحت میگ نمیخای برو

😐 پس بیخیالش باش، بچتو بزرگ کن باهاش بحث نکن کلا رهاش کن برو دنبال همون زبان که میگی، ورزش برو کتاب بخون خودتو با یه چی مشغول کن تا بچت از آب و گل دربیاد، بعدش برو دنبال ادامه ی زندگیت

😐 پس بیخیالش باش، بچتو بزرگ کن باهاش بحث نکن کلا رهاش کن برو دنبال همون زبان که میگی، ورزش برو کتاب ...

خیلی دوست دارم ی کار شروع کنم تا حداقل چند سال دیگ جدا بشم برم دنبال آرزوهام 

آفرین به تو😂😌انقدر امثال شمارو مسخره کردیم تو تاپیک پربازدید که حرصم خالی شد الان چیو تبلیغ میکنی ...

خخ اینا رو نگی چی بگی خخ آرزوهای شما برای ما خاطره است ،😊 برو دم کوچتون بازی کن من بخوام مسخرت کنم که دق می‌کنی برو حداقل اولین تاپیکت بخون بعد بیا آفرین 

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
خیلی دوست دارم ی کار شروع کنم تا حداقل چند سال دیگ جدا بشم برم دنبال آرزوهام 

اگه مشکلی با کار کردن بیرون خونه نداره که حتما یه کاری شروع کن که درامدش خوب باشه که بتونی برای آینده پس انداز کنی

مگه هرکی موهاش میندازه بیرون ب خاطر مردای غریبس ، ب خاطر دل خودش اینجور میکنه

برای دل خودش توی خونه اش توی مهمونی ها توی محلهای زنونه هرچقدر دلش خواست با هر رنگ و مدلی که دلش میخوادموهاش رو بریزه بیرون. دل فقط برای خیابون هست؟ این دیگه چه توجیهی هست اخه.

سلام😊 
طرز فکر ادما با گذشت زمان اول میشه چرا نمیخواین متوجه بشین؟ دلش نخواسته موهاش داخل روسری باشه دلش نخ ...

ببخشید من نمیدونستم دخترونگی ریختن مو و لخت شدنه. اصلا اشک توی چشمهام جمع شد که فکر من رو انقدر بااااااز کردید🥺🥺🥺

چقدر دنیات و عوض شدنت و دخترونگیت کوچیک و حقیره. برهنه کردن سر برات اووووج عوض شدن و آزادیه؟ تاسف اوره بخدا.

سلام😊 
برای دل خودش توی خونه اش توی مهمونی ها توی محلهای زنونه هرچقدر دلش خواست با هر رنگ و مدلی که دلش میخ ...

ما اجازه نداریم ب کسی بگیم کجا موهاش بیرون بندازه زندگی خودشه  ب خودش مربوطه

و خدا ، ناب ترین لیلی دنیای من است ...🌸🍃✨️
ما اجازه نداریم ب کسی بگیم کجا موهاش بیرون بندازه زندگی خودشه  ب خودش مربوطه

دیگه وارد داستانهای رویایی نشو. هروقت رفتیم جنگل و قاطی حیوونهای جنگل شدیم اونوقت هرکاری خولستی بکن. وگرنه انسان قوانین دارن برای زندگیهاشون و جامعه

سلام😊 
دیگه وارد داستانهای رویایی نشو. هروقت رفتیم جنگل و قاطی حیوونهای جنگل شدیم اونوقت هرکاری خولستی بکن. ...

الان شما داری ماهارو با حیون مقایسه میکنی واقعا متاسفم 

و خدا ، ناب ترین لیلی دنیای من است ...🌸🍃✨️