2777
2789
عنوان

شوهرم رو دوست داشتم اما دیگ ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 136 پست
توام مسخره بازی رو بزار کنار. تکون میخورین میخواین طلاق بگیرین. هی میاین ایراد شوهراتونو میگین هیچ ک ...

من کی گفتم میخام طلاق بگیرم چرا اینجوری هستین شما من ی پسر دارم ک نمیتونم بخاطر اون جدا بشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگیت رو با طرز فکر جامعه تنظیم میکنی؟ اومدیم و زمانی رسید طرز فکر جامعه این شد ملت زنهاشون رو بکشن ...

مگه هرکی موهاش میندازه بیرون ب خاطر مردای غریبس ، ب خاطر دل خودش اینجور میکنه

و خدا ، ناب ترین لیلی دنیای من است ...🌸🍃✨️
ولی ما جفتمون ۷۰ هستیم همه اینا ب کنار اخلاق ندارع هیچکس باهاش نمیسازه عصبیه سر همه داد میزنع 

نامزد منم لر بود اصلاااااا اعصاب نداشت همش داد و بیداد می‌کرد انقدر پیگیر شدم فهمیدم مواد مصرف می‌کنه. خلاصه بگم توهم سعی کن مشکلش رو بفهمی

چقدر دیدن همچین زنانی به آدم حس خوب میده. امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی چون لایقش هستی  متاسف ...

میدونی دقیقا مشکل ما همون زن نوع دوم هستن 

همونایی که کلا اعتقاد دارن همه ی اتفاق های بد توی جامعه تقصیر خانماست همونا که اعتقاد دارن خانما باعث خیانت میشن خانما خودشون یکاری میکنن که بهشون تجاوز میشه کلا این عقیده های مسخره 

فقط میگه من همینم ک هستم خب من ب خودم حق میدم سرد بشم دیگ حتی دوست ندارم دردمو بهش بگم چون نمیزارع ب ...

من به راحتی به کسی نمیگم جدا شه چون خیلی سخته طلاق

ولی چیزایی که شما میگید و دارم میخونم حس خفگی بهم دست میده

نمیتونی جدا بشی؟

من بچه دارم ازش بخاطر همین راحت نمیتونم جدا بشم

من توصیه ام بهت اینه بری پی ی هنری مثل ارایشگری خیاطی همین زبانت رو ادامه بده و مدرس شو

وقتت رو تا جای ممکن ب دور از این ادم سمی بگذرون ی گوشت برا حرفاش در باشه اون یکی دروازه تغییرات با اراده و پشتکار حاصل میشه ی جایی باید جلوی این خشونت روانی رو بگیری

اگه توانش رو پیداکردی جداشو نمیتونی بگرد پی مشاور خوب و کاربلد و سعی کن حتما کاری کنی تا اصلاح بشه

من به راحتی به کسی نمیگم جدا شه چون خیلی سخته طلاق ولی چیزایی که شما میگید و دارم میخونم حس خفگی به ...

بچه داره  تنها کاری که میتونه بکنه اینه که کم کم سعی کن بهترش کنه وگرنه درست نمیشه

من کی گفتم میخام طلاق بگیرم چرا اینجوری هستین شما من ی پسر دارم ک نمیتونم بخاطر اون جدا بشم 

اینجا تا ی چی میگی میگن طلاق ، بعد پیش خودشون نمیگن طلاق الکی نیست 

و خدا ، ناب ترین لیلی دنیای من است ...🌸🍃✨️
من به راحتی به کسی نمیگم جدا شه چون خیلی سخته طلاق ولی چیزایی که شما میگید و دارم میخونم حس خفگی به ...

طلاق واقعا راهش نیست به نظرم. من نامزدم معتاد بود همه گفتن جدا شو. تازه مدرکم داشتم برای طلاق... ولی بردمش کمپ ترک اعتیاد یکسال اونجا موند ترک کرد چون من بهش امید دادم و رابطمون و درست کردم. 

میدونی دقیقا مشکل ما همون زن نوع دوم هستن  همونایی که کلا اعتقاد دارن همه ی اتفاق های بد توی ج ...

کاملا درسته . و این خیلی درد بزرگیه که اینقدر به زنان تبعیض میشه و عده ای از هم جنسامون خوشحالن از این تبعیض . جامعه ما خیلیییییی راه داره تا به عدالت و برابری برسه چون اونایی که در حقشون بی عدالتی میشه مدافع این بی عدالتی ها و تبعیضات هستن 😞😞

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!