2777
2789

بابا شوهرم سنگ‌کلیه داره خدا نکرده نمیمیره که هررررشب اینجاست هرشب گاهی دوبار میاد

هی حرف ب پدرشوهرمم میزنه

اونشب اومد میگفت مادددر جووون بمیرم براات امشب مگه پیش تو بخواابم منم انقدر سرد برخورد کردم رفت خونش

بعد گفت دیشب خواابم نبرده اصلا انقدر حالم بد بوده امروزم هیچی نتونستم بخورم یه لقمه هم نخوردم

منم گفت چرا مامان گفت بخاطر بپه کوچولوم کوچولوم مریضه اخه

منم گفتم کوجولو چیی دوبرابر منه که شوهرم

بعد گفت نگووو چشمت زیر پای شوهرت چرا اینجوری میگیی

شوهرمم هی میخندید

الانم شوهرم باهاش نشسته داره از دوران حاملگیش و بارداری  و عملش میگه منم حوصله نداشتم اکمدم نشستم اونام بگو بخند را انداختن بخدا شوهرم با من انقدر حرف نمیزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من داشت میمرد ننش عین خیالش نبود. ن مث مال تو خوبه ن مث مال من ،دوتاشون عذاب الهی هستن

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

درمورد سنگ کلیه تحقیق کن وحسابی به شوهرت برس خیال مادرشوهرت راحت باشه بگو امروز براش فلان دمنوش را درست کردم، فلان کارراکردم فردا اینا درست میکنم یک هفته بکن خیالش راحت بشه انشاله دیگه کمتر میاد