2777
2789
عنوان

فقط دوماه مونده و هنوز موندم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 45 پست
اِدوین،آریِل اینا رو شناسنامه می دن واقعا؟ من اسم آوش و داوین رو توصیه می کنم. با توجه به سلیق ...

آریل مارک شوینده خارجیه این که بدتر از بقیه اس

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دایان آریان ایلهان آیهان

ایلهان چقدر قشنگه🥺

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اِدوین،آریِل اینا رو شناسنامه می دن واقعا؟ من اسم آوش و داوین رو توصیه می کنم. با توجه به سلیق ...

همسرم داوین رو خیلی دوست داشت کوردی به معنی دامنه کوه

من بخاطر معنیش پشیمونش کردم

یعنی دلم خونههه میگم آرکان خواهرشوهرم میگه عه همونی که تو سریال پایتخت مش روب خورد سنگ کوب کرد🥲🤣

شما چاره ات اینه که یه اسمی با همسرت انتخاب کنی. از هیچ کس نظر خواهی نکنی. بعد از تولد بچه اعلام کنی.