2777
2789

سلام خانوما خوبین به دادم برسین فکرمون خیلی درگیره باردارم و یه هفته دیگه میرم تو ۸ ماه انتخاب اسم سختههه چقد مامانا تا الان میگفتیم آرسِن به معنی مرد مبارز به هرکی میگی میگه خوب نیست دیار و گفتم خواهرشوهرم میگه انگار میگی دیار ویار دارم،گفتم میراث ،میراث عشق ما میگن میراث فرهنگی خودمم معنیاشونو دوس ندارم به دختر عموی همسرم گفتم دیار چطوره به معنی سرزمین میگه خوبه دیگه پسر تو میشه سرزمین پسر منم شاهش اسم پسرش هاکانه به معنی شاه🥴🥴،برا همین دیگه خوشم نیومد،چن تا اسم بگین لطفااا برسام،آرسین،آرسِن،اِدوین،آریِل،نمیییتونم انتخاب کنم😖😖 از اینورم بعضی اسمارو ثبت احوال قبول نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا بحال نشنیده بودم، منو همسرم جفتمونم اول اسممون با میم هست،میلاد و مریم

خب اسم هایی که گفتی همشون با الف شروع میشن...

شاهانم قشنگه

سیروان

مانی

هامین

هر چیز که در جستن آنی،آنی...

دایان

آریان

ایلهان

آیهان

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083