سلام عزیزم من اهواز آزمایش دادم البته از همون سالهای قبل دکتر غفاری که تهران هستند و مرکز ابن سینا هم رفته بودم نظر دکتر غفاری توکل بخدا بود اونموقع دخترم بود و شاید لزومی به انجام آزمایش اگزوم نمیدادن،، اصلا اونموقع بیماری متابولیک مدنظر وتشخیص هیچ دکتری نبود همه بخاطر هیدروسفال دخترمو بیشتر بررسی میکردن،،،، در اصل هیدروسفال یکی از عوارض بیماری متابولیک بوده اما مرکز اهواز هرچند همون موقع نظرش روی اگزوم بود اما چون نمیتونستن انجام بدن توصیه کرد فعلاً صبر کنید تا وارد ایران بشه با رفتن دخترم خودبخود باعث شد ما صبر کنیم من اهواز انجام دادم مرکز ژنتیک اهواز،، دوسال پیش هزینش 4میلیون شد اما جدیداً فکر کنم نه میلیون شده البته همون موقع من تهران قیمت گرفتم قیمت بالاتر داده بود من تهران دکتر غفاری و دکترفرهود رفتم دکتر فرهود که کلا هیچ کدوم از علم جدید ژنتیک قبول نداشت چون شما بیماری رو براتون تشخیص دادن بنابراین همون فقط انجام میدن ما بعد از اگزوم تونستن تشخیص بدن بیماری چی بوده البته اونم با احتمال گفتن امیدوارم دو قلو گیرت بیاد تا وقت نکنی به گذشته فکر کنی
خیلی وقته اونی که براش میمردم دیگه نیست قاصدک ها روبه یادش میشمردم دیگه نیست خیلی وقته دارم با تنهاییم سرمیکنم ،همه قاصدک ها ی شهر رو پر پر میکنم