2777
2789
گاهی از دست خودم بخاطر اینهمه گنگی ناراحت میشم که چرا اجازه ندادم علت رو مشخص کنن و با دل نازک بودن الکی یه عمر خودمو عذاب میدم... واین همه نگرانی که نکنه این یه بیماری بوده باشه نکنه برای مهرسا مشکلی پیش بیاد نکنه های فراوون با خوندن متنهای این تاپیک و اطلاعاتش بیشتر نگران شدم.
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز خداروشکر که مهرسای تو سالمه من هنوز نمیدونم این جنین بیچاره چی میشه هنوز به عنوان یه عضو، یه بچه، یه نی نی قبولش نکردم نمیخوام بهش دل ببندم اگه مجبور بشم سقط کنم حداقل دلبستگی نداشته باشم هنوز جواب یه آزمایش دیگه نیومده تازه همه این چیزها که میگن یه احتماله یعنی ممکنه ریشه بیماری چیز دیگه ای باشه من وقتی فکر میکنم درآینده ممکنه سرما بخوره مریض بشه بدنم سست میشه خیلی میترسم
خیلی وقته اونی که براش میمردم دیگه نیست قاصدک ها روبه یادش میشمردم دیگه نیست خیلی وقته دارم با تنهاییم سرمیکنم ،همه قاصدک ها ی شهر رو پر پر میکنم
مامان مهرزاد من از وقتی دخترم بود همش دنبال علت بودم دوسال قبل از اینکه بره شروع به آزمایش ژنتیک کردم اما اونموقع همه دکترا یا میگفتن فعلاً دستگاه پیشرفته تو ایران نیست وما تا همین جا میتونیم مشخص کنیم وبا اون دستگاه هیچ مشکلی پیدا نکردن و حرفشون این بود توکل کنید به خدا وهمان ماه که دخترم رفت ما آماده بودیم برای اقدام به بارداری بعد از سالها زیر نظر ومراقبت پزشک،،،،، بعضی وقتها میگم شاید خدا میخواست اینجور مانع بشه تا بفهمونه به ما بریم دنبال مشکل اصلی
خیلی وقته اونی که براش میمردم دیگه نیست قاصدک ها روبه یادش میشمردم دیگه نیست خیلی وقته دارم با تنهاییم سرمیکنم ،همه قاصدک ها ی شهر رو پر پر میکنم
ماه من عزیز.از این که دوباره بارداری خیلی خوشحالم.و بهت تبریک میگم.
نگرانی تو برای همه ما قابل درکه چون ما و همه مادران مثل من و تو که دلبندشون رو از دست دادند این ترس تاابد در دلم هست.
ولی ازت میخوام این انرژی های منفی رو از خودت دور کنی و همه چیز رو به خدا بسپار.
وافعا از ته دل به این ایمان داشته باش که ی فرزند سالم و زیبا به دنیا میاری و تا ابد در کنارت میمونه.
با این ترسها و نگرانی ها وانرژی های منفی با تمام قدرت مقابله کن.بله نمیگم از واقعیت فرار کن به بیماری دخترت فکر نکن.تو همه تلاشتو کردی.هر چی آزمایش بود دادی پس از این به بعد منتظر شکوفا شدن باش .روزهای خوب و خوش در انتظارته.به شرطی که با تمام وجود به خدا اعتماد کنی و به چیزهای خوب فکر کنی
خدا جون تو اسمونت فرشته زیاد هست.فرشته منو .دخترم رو بهم برگردن.اینکار فقط ازتوبرمیاد.میدونم.و منتظر میمونم.من به قدرتت ایمان دارم
من فاصله بیماری و فوت دخترم کمتر از ۲۴ ساعت بود.خیلی آنی و ی شوک بزرگ با ی دنیای ابهام و چرا...چراهایی که جواب ندارند..چون تو اون ۱۰ ماه سالم.ارام.تپل و زیبا بود..که هیچوقت باعث نشد به بیماریش فکر کنم چه برسه به مرگش.
ولی اتفاق افتادو من موندم با ی عمر دوری از دخترم
ولی به این ایمان دارم که خدا تو اون لحظات هم با من بوده و حتما مصلحتی داشته...
خیلی سخته داغ بچه ادم.خیلی سخته
روزی هزار بار میمرم .جای خالیش واقعا منو نابود میکنه...ولی میدونم قدرت خدا خیلی بالاتر از ایناست و من هر لحظه منتظر معجزش هستم و ایمان دارم که اتفاق میافته.
برای تو هم ارزو دارم به چیزهای خوبی که دوست داری برسی تا این دلت ارومتر بشه اما خودمون باید به خودمون کمک کنیم.با این فکرها فقط داریم به خودمون اسیب میزنیم و شاید به بچه های بعدیمون هم بزنیم.پس از امروز لطفا انرژی مثبت جذب کن و روی قانون جذب ی کم کار کن .در موردش بخون.من تو و هم مادران داغ دار خیلی قوی هستیم.با مادران عادی فرق میکنم.
خدا جون تو اسمونت فرشته زیاد هست.فرشته منو .دخترم رو بهم برگردن.اینکار فقط ازتوبرمیاد.میدونم.و منتظر میمونم.من به قدرتت ایمان دارم
ممنون مامان نازی منم به امید وتوکل به خدا زنده ام
مامان نازی چه خوب نوشتی! چه حرفهای خوبی! آفرین که اینقدر ایمانت قویه .احسنت... ماه من عزیزم برات از خدای بزرگ بهترینها رو خواستارم ...دعا میکنم که همه چیز جنینت نرمال باشه و بسلامتی بیاد تو بغلت ...اسم دخترکت رو نمیدونم اما امیدوارم فرزندی شبیه همون فرشته دوباره در اغوش بگیری سالم و سلامت و شاد زندگی کنید و یاد فرشته ات همیشه در قلبت و.نزدیکت باشه ...
ممنونم مامان مهرزاد نی نی من پسره خیلی دوست داشتم دختر باشه اما نشد البته میدونم اگه دختر بود چون همه چیز برام تکرار میشد بیشتر وقت ها اشکم سرازیر بود راضی ام به رضای خدا
ماه من نمیدونی چقدر برات خوشحالم و شاید یکی از بزرگترین ارزوهای من داشتن یه پسر دیگه است ...هیچ فرزندی نمیتونه جایگزین عزیز رفته ی ما بشه اینو مطمئن باش ...با تموم تلخیش ولی حقیقت همینه ...اما پسر داشتن خیلی شیرینه ...پسرا خیلی مامانین .دلتو میبره این کوچولو براش سلامتی میخوام از خدای بزرگ عزیزم .برات خیلی خوشحالم عزیزم .
ماه من عزیز من خیلی وقت بود که به این تاپیک سر نزده بودم و درخواستت رو ندیده بودم خیلی خوشحال میشم با همدیگه حرف بزنیم من تازه واسه ازمایش زنتیک رفتم و واقعا سردرگمم نمیدونم چیکار کنم اگه بتونی به من کمک کنی لطف بزرگی رو در حقم کردی منتطرت می مونم
خدایا فرشتم برگشت پیشت اگه صلاح میدونی نی نی سالم بهم ببخش... دوستان واسه مادر شدنم یه صلوات بفرستین
آزمایش چی دادی عزیزم؟؟؟؟؟ من آزمایش اگزوم دادم به قول خودشون تمام ژنها رو بررسی میکنن البته قبل از اون آزمایش cgh داده بودم اونموقع از دخترم هم نمونه گرفته بودن اما هیچ کدام مشکل نداشتیم دکترا گفته بودن توکل کن اما همون موقع که قصد اقدام بارداری داشتم دخترم رفت بنابراین بیشتر به فکر آزمایشات ژنتیک پیشرفته تر شدیم اونموقع اگزوم تو ایران نبود و برای خارج کشور هم هزینش زیاد بود و دکترا میگفتن صلاح نمیدونیم انجام بدین اما وقتی دخترم رفت تصمیم گرفتم حتماً انجام بدم پیگیری کردم با کمی معطلی بالاخره ایران هم تونست انجام بده تقریبا یک سال و نیم معطل شدیم تا جواب آزمایش اومد البته میگفتن چون خیلی ناشناخته بوده بیماری،،، تمام مدت به دنبال بیماری با نشانه های موجود دخترم بودن وگرنه همون ماه های اول میتونستن بگن مشکل ژنتیکی نبود