2777
2789

شیر خشک بهتره این پاستوریزه ها معلوم نیس چی توش میریزن من پسرم دایم از این پاستوریزه ها میخوره پوست ناخوناش کنده میشد بردمش دکتر گف کمبود کلسیم میگم همیشه از این شیرا میخوره نباید کم باشه اخه الان شیر محلی میگیرم بهش میدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیر خشک بهتره این پاستوریزه ها معلوم نیس چی توش میریزن من پسرم دایم از این پاستوریزه ها میخوره پوست ...

نفهمیدم پاستوریزه بدرد نمیخوره ولی محلی خوبه؟ محلی دادی خوبشدبدون خوردن مکمل و قرص کلسیم؟ 

نفهمیدم پاستوریزه بدرد نمیخوره ولی محلی خوبه؟ محلی دادی خوبشدبدون خوردن مکمل و قرص کلسیم؟ 

اره پاستوریزه به درد نمیخوره اگه میتونی شیر محلی بده از لبنیاتی ها بگیر اگه میترسی هم شیر خشک بهتره

سویق چی دادی؟ سنجد خودت ارد کردی؟ شیر محلی از لبنیاتی گرفتی؟ 

سویق کامل از عطاری گرفتم بجای ارد تو غذاش استفاده کن برا کیک و پنکیک کوکو فرنی  یا تو سوپش هم میتونی بریزی ارد سنجد هم از عطاری گرفتم اونم مث همون 

سویق کامل از عطاری گرفتم بجای ارد تو غذاش استفاده کن برا کیک و پنکیک کوکو فرنی  یا تو سوپش هم م ...

ممنون. این همه پول میدیم یعنی کلسیم ندارن. خدایی از همه چیز زدم هی براش ماست و شیرو... پاستوریزه خریدم. مثلا مارک خوب. سیصد تومن دادم پول بالای یه کیلو پنیر لیقوان پاستوریز. لعنت به این مملکت