2777
2789
عنوان

بچها من خودم سنی ندارم و بچه هم نمیخام تو این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 101 پست
وا کی گفته من خودم عربم تا دوسال اول ازدواجم دلم نمیخواست باردار شم چون با خانواده شوهرم زندگی میکرد ...

چند سالگی ازدواج کردی

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکی دروغگوعه گوزوعه حالا خود دانی اسی 

اسسسرااار میکنی رو

اسررررار میکنی بختد

اسرار میکنی یبار چشما شب ببند

خدا من تو باهم شفا بده راحت شیم

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
وا کی گفته من خودم عربم تا دوسال اول ازدواجم دلم نمیخواست باردار شم چون با خانواده شوهرم زندگی میکرد ...

دوستام عربن خودشون واسم تعریف کردن  ،بله همه جا تفاوت رسم هستن  بعضیا اینطورن

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

قوم عرب خراب نکنن؟ لازم نیست به اینکار عزیزم

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بختیاریها پسر دوستن نوه اول بشع دخترو میخورن 

من حال روحیم اصلا خوب نیست از ترس و استرس چرا باید بیام دروغ بگم آخه مگه مریضم

شما ربط این تاپیک با تاپیکای قبلی رو بگو ما متوجه اشتباهمون بشیم! 

دیروز تاپیک زدی خانوادم منو میکشن چون پول دادم به یه پسر تویه مجازی! امروز یهو درباره بچه دار شدن حرف میزنی

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
خداحفظش کنه برات زودتر باردار میشدی ینی چند سالگی؟ میخواستی بچت رو با خودت ببری مدرسه؟ 😁 

من ۱۵سالگی ازدواج کردم و گذاشتن ترک تحصیل کنم الان امسال دارم غیرحضوری درسم رو میخونم و به امید خدا پیشرفت میکنم

من ۱۵سالگی ازدواج کردم و گذاشتن ترک تحصیل کنم الان امسال دارم غیرحضوری درسم رو میخونم و به امید خدا ...

قطعا پیشرفت میکنی عزیزم 😘 موفق باشی هیچوقت برا درس خوندن دیر نیست 

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
شما ربط این تاپیک با تاپیکای قبلی رو بگو ما متوجه اشتباهمون بشیم!  دیروز تاپیک زدی خانوادم منو ...

فردا تاپیک میزنه زاییدم مادرشوهرم اینو گفت شوهرم اونو گفت  

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
شما ربط این تاپیک با تاپیکای قبلی رو بگو ما متوجه اشتباهمون بشیم!  دیروز تاپیک زدی خانوادم منو ...

خوانوادم بله چون دوره مجردی پول دادمش شوهرمم اگ بفهمه قبلاً چ اشتباهی کردم بد بخت میشم خب

ن عرب نیستم من خودم  خواستم از سر برادرام و سختگیری ها نجات پیدا کنم از چاه افتادم تو چاله

اصولا از چاله میافتن تو چاه

شما چ جوری از عمق چاه دراومدی و افتادی تو چاله  

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
اصولا از چاله میافتن تو چاه شما چ جوری از عمق چاه دراومدی و افتادی تو چاله    

خدایی من حالم خوب نیست نمیخام تو این سن و حال روحی ی بچه بیارم اونم بشه یکی مثل خودم واقعا نمیخام بعد شما می‌آید میگید دروغ فلان بهمان من یادمه چ چیزایی گزاشتم دوران نامزدی فشار روحی داشتم مجبور شدم ازدواج کنم زودتر و اون چیزی ک گفتم مربوط ب قبل از ازدواجمه