2777
2789
عنوان

بچها من خودم سنی ندارم و بچه هم نمیخام تو این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 101 پست

منم ۱۷سالگی باردار شدم الان ۲۰سالمه بچم ۳سالشه و گاهی وقتا میگم ایکاش زودتر باردار میشدم ک این موجود شیرین زودتر وارد زندگیم میشد و زندگیم رو قشنگ میکرد اذیت شدم سختی کشیدم ولی شیرینیاش بیشتر بود و الان یه دقیقه پیشم نباشه دلم میگیره البته خودت بهتر شرایط و صلاح خودت رو میدونی

قرص نخور زیادی هم ضرر داره مخصوصا اورژانسی..باشوهرت صادقانه حرف بزن بگو هنوز سنم کمه

داره دروغ میگه 😐😑

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر داری بعد تو تایپک قبلی گفتی  مجازی پول ب پسر غریبه دادی؟ چ کار میکنی با خودت دختر ؟!!

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....

عزیزم اینکه ازدواج کردی تصمیم خودت بوده و اگه راضی موردی نداره ، پس تصمیم بچه دار شدن هم با خودته پس نزار کسی جز خودتو ، شوهرت دخالت کنن

شوهرتم قانع کن با صحبت کردن 🤝🏻

بعد از دوسال خواننده خاموش تصمیم گرفتم بیام به سم ترین جای ممکن😁🥴فروش لوازم تحریر با قیمت مناسب و کیفیت عالی👌🏻📚لینک کانال ایتا https://eitaa.com/stationery10
تو بعضی قومیتها مثل عربا عادیه ، دختر بعد از دو ماه باردار نباشه هی ازش میپرسن و بعد هم میبرنش دکتر ...

اره دقیقاً بعد اگ عروسشون دختر بیاره میگن زن دوم برا پسرشون بگیرن دقیقاً مادر شوهر منه

تو بعضی قومیتها مثل عربا عادیه ، دختر بعد از دو ماه باردار نباشه هی ازش میپرسن و بعد هم میبرنش دکتر ...

وا کی گفته من خودم عربم تا دوسال اول ازدواجم دلم نمیخواست باردار شم چون با خانواده شوهرم زندگی میکردم همین ک ازشون جدا شدم دلم خواست باردار شدم یکی از دوستام تا ۴سال نمیخواست باردار شه اونم نشد امسال باردار شد لطفا اسم کل قومیت رو خراب نکن

ن عرب نیستم من خودم  خواستم از سر برادرام و سختگیری ها نجات پیدا کنم از چاه افتادم تو چاله

الهی خوشبخت بشی

در جواب مادره  فقط لبخند بزن  بگو ان شاالله هروقت خداخواست  ان شاا.. به وقتش ... 

به همسرت بگو  دوسال بگردیم به خودمون برسیم بعد برای بچه اقدام کنیم  چون مادر هم باید بدنش قوی باشه 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
منم ۱۷سالگی باردار شدم الان ۲۰سالمه بچم ۳سالشه و گاهی وقتا میگم ایکاش زودتر باردار میشدم ک این موجود ...

خداحفظش کنه برات

زودتر باردار میشدی ینی چند سالگی؟ میخواستی بچت رو با خودت ببری مدرسه؟ 😁 

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪