2777
2789
عنوان

بچها من خودم سنی ندارم و بچه هم نمیخام تو این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 101 پست
خوانوادم بله چون دوره مجردی پول دادمش شوهرمم اگ بفهمه قبلاً چ اشتباهی کردم بد بخت میشم خب

اگه اینجوریه که از فکر آبروت دیگه نباید دنبال پولت باشی باید بیخیالش میشدی نه دنبال شکایت باشی!

تویه دو ماهه خواستگاری و آشنایی و عقد و ازدواجت طول کشید؟ 

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی من حالم خوب نیست نمیخام تو این سن و حال روحی ی بچه بیارم اونم بشه یکی مثل خودم واقعا نمیخام بع ...

قرصم مجبورم نخورم تو این سن 🥺واقعا من خودم بچم خیلی زود ازدواج کردم شوهرم دوسدارم خیلیم دوسش دارم ولی نمیخام حالا بچه چون سنم خیلی کمه اگ هم ازدواج کردم برا این بود ک فقط ب ینفر جواب پس بدم ن ب هزار نفر حالام همون‌طور شده مادر شوهر خواهر شوهر وو....

اگه اینجوریه که از فکر آبروت دیگه نباید دنبال پولت باشی باید بیخیالش میشدی نه دنبال شکایت باشی! توی ...

عروسی نگرفتیم رفتیم ماه عسل آشنایی میشناختن خوانوادم رو نامزد بودم چه ماه بعدش من دیگه گفتم زودتر بریم ماه عسل بریم سر خونه زندگیم خیلی اشتباه کردم ولی حداقل ارامشم دارم الان

بله پس لطفا اسم کل قومیت رو خراب نکن

چقدر این جمله رو میگی ، ما قصد خرابکردن نداریم خودت میدونی حقیقته که خیلیا اینطور گیر میدن به عروس چندماه اول بچه بیاره  ، 

وقتی خودت داری میگی پونزده سالگی ازدواج کردی ، خونه مادرشوهر زندگی کردی ، هفده زایمان کردی ،  دیگه خودت داری اسم قومت رو خراب میکنی عزیزم  منکه بی احترامی چیزی نکردم و نمیکنم ، سه تا دوستام عربن و خیلیم دوستشون دارم 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
چقدر این جمله رو میگی ، ما قصد خرابکردن نداریم خودت میدونی حقیقته که خیلیا اینطور گیر میدن به عروس چ ...

چون این حرفاتون بدی یه قوم رو ب رخ میکشن من بخاطر این زود ازدواج کردم چون عاشق شوهرم بودم و میخواستم هرچی زودتر باهاش ازدواج کنم همه اینا ب خواسته خودمه کجای حرفم گفتم با اجبار ازدواج کردم ک میگی خودم دارم تخریب میکنم 

منم نگفتم دوسشون نداری من گفتم کلی نگو چون تو گفتی عربا اینجورین جمع بستی ایکاش میگفتی چندتا دوست دارم ک عرب زبونن الان اسی بختیاریه دلیل نمیشه بیام بگم همه بختیاریا بچه دوستن و زودی میخوان عروسشون بچه دار شن

چون این حرفاتون بدی یه قوم رو ب رخ میکشن من بخاطر این زود ازدواج کردم چون عاشق شوهرم بودم و میخواستم ...

بله حق با شماست اشتباه کردم اگر میتونستم پاک میکردم اما نی نی سایت فقط زیر سه دقیقه پاک میکنه 

ببخشید عزیزم 😘

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
تو بعضی قومیتها مثل عربا عادیه ، دختر بعد از دو ماه باردار نباشه هی ازش میپرسن و بعد هم میبرنش دکتر ...

@نی_نی_یار_3      سلام لطفا اون پست منو پاک کنید که قومیتی ناراحت نشه ممنونم