2777
2789
عنوان

برا بعضی آقایون متاسفم...

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 92 پست
هر جا میرم یاد همسرم میفتم، یکی که هم اسمش باشه قلبم میریزه، جاهایی که با هم رفتیم، خندیدنش حتی دعوا کردنش هیچ وقت فکر نمیکردم یه روزی حسرت این چیزا رو داشته باشم
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا شرایط سختی داری عزیزم سعی کن وقت بیشتری با بچه هات بگذرونی خط تلفنت رو هم عوض کن تا مزاحمت نشن .محکم باش به بقیه نشون بده که که یک زن تنها اگربخواد میتونه زندگی خودشو و بچه هاش رو تامین کنه بدون اینکه بره زیر منت یه نا مرد
چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.
خدا رحمت کنه همسرت رو و به شما و بچه هاش آرامش و شادی و خوشبختی بده. خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.... همسرتون به هر دلیلی که فقط خدای بزرگ میدونه پیمانه زندگیش پر شده بود و به دیدار خدا رفت، از طرفی ماها هم نمیدونیم تا کی زنده هستیم و دیر یا زود هممون به انتهای زندگی تو این دنیا میرسیم، قطعا خدای مهربون هوای شما و فرشته هات رو داره و تنهاتون نمیذاره. فقط به خودش توکل کن. اللهم صلی علی محمد و آل محمد... برای شادی روح همسرتون
‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
ساعتش رو دستمه، لباساشو میپوشم، شبا وقتی بیدار میشم و کنارم نمیبینمش فقط اشک میریزم، به گوشیش پیام میدم و خودم با گوشیش جواب خودمو میدم، با گوشیش به گوشیه خودم زنگ میزنم، فیلم و عکس نگاه میکنم، وقتی دارم ظرف میشورم منتظرم مثل همیشه بیاد از پشت سر بغلم کنه، آخ چی بگم خدا عزیزترینمو ازم گرفت
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...
متنفرم از مردهای اینجوری امیدوارم تو همین دنیا دستشون برای زنهاشون رو بشه و به غلط کردن بیفتن.
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
خدابهت صبر بده عزیزم وهمسرتو بیامرزه غصه نخور شمام خدایی داری . خدا لعنت کنه همچین مردایه هرزه ای رو ک حتی به زن وبچه ی خودشونم رحم نمیکنن
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
وای دلم ریش شد. خدا بهت صبر بده عزیزم خیلی سخته ولی خواست خدا بوده چکار میشه کرد جز صبوری. خدا دلتو آروم کنه. دخمل های خوشگلتو خوشبخت کنه ان شاءالله.
 یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
یکی از دوستان من هم که الان یه پسر 20 ساله و یه پسر 13 ساله داره از،وقتی شوهرش فوت کرده میگه چندتا از دوستای شوهرش پیشنهاد صیغه بهش دادن ... همشونم زن و بچه دارن و کلیم ادعاشون میشه .. واقعا عزیزم حرفتونو درک میکنم خدا بهتون کمک کنه
 گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
جیران جان تااسم دین میادبعضیاسواستفاده میکنن!!! نه,همه ی مردهابدنیستند,ب هم داریم واقعا,ولی شایدامتحانیه برای توکه چندتاازاین حیونای به ظاهرانسان دورتوگرفتند…ربطی به جهان اول و…هم نداره,جهان اونور,یکی میخواداونوروجمع کنه,معلوم نیست کی بچه ی کیه,کی مامان کیه, نه اینکه اینجانباشه,اونوربدتره…بعضی ازاوناکه تاخرخره توی گل فرورفتندبه این رسیدندکه دین مابهترینه,ازینوراونایی که فقط اسمن مسلمونند,آبروی اسلام روبردندواینوریابایدبلای اونوریاسرشون بیادتابفهمندچ دینی داشتندوقدرندونستند. خاک برسرهمچین مردهایی. اسلام به ذات خودنداردعیبی,هرعیب که هست ازمسلمانی ماست.
آنکه به درگاه خداتقصیرکرده,به که پناه خواهدبرد……