سلام دوستان،خوبید؟!
این فقط یه درد و دل هستش،که آروم بشم.
من بیشتر از یکسال که همسرمو که فوق العاده دوسش دارمو از دست دادم،در واقع اپلین پسری بود که وارد زندگیم شد و با هم ازدواج کردیم،
جریان دوست داشتن ما هم ورد زبون همه بود.
بعد از مرگ همسرم چند تا از همکاراش، همین جور پیشنهاد که میخوان کنار من باشن،
به خدا وقتی بهم پیام میدادن من حالم بد میشد،اما نمیتونستم به کسی بگم چون به خاطر فرهنگ غلط مون فکرمیکردن من کاری کردم در حالیکه من حتی آرایشگاه هم نمیرفتم و هنوزم لباس سیاه تنمو هر روز سر خاک همسرمم.
منم همه رو بلاک کردم،
اما دو تاشون با شماره های مختلف بهم پیام میدادن،
تصمیم گرفتم قانع شون کنم دیدم دست بردار نیستن
و ادامه میدن جالب اینکه مینواستن کسی نفهمه و همش میگفتن به خاطر رضای خداست و یکیشونم که میگفت خواب دیدمو و حضرت زهرا ازم خواسته،
حالا جالبش اینه که هر دو متاهل و دارای فرزند،
منم عصبی شدم و گفتم پیام هاتونو میفرستم برا خانم هاتونو ازتون شکایت میکنم،
جالبه که شاکی شدن وحشی هستمو ارزش ندارمو
فقط به خاطرخدا میخواستن این کارو بکنن.
به خدا همین الان دارم اشکمیریزم
نمیدونم چرا ما زنا اینقدر بدبختیم
فرهنگ مردم واقعا ضعیفه،درسته تحصیلات رفته بالا اما هیچ اثری رو فرهنگ نذاشته...
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت؛ سعدی
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
جیران جان این بیشعوری فقط تو کشورهای جهان سوم هست. اینجاست که یه زن نمیتونه مجرد و تنها واسه خودش زندگی کنه و تو جامعه باشه. اینجاست که افکار انقدر کثیف و مسمومه که به خودشون اجازه هر درخواستی رو میدن. اینجاست که فریاد دین داریشون گوش دنیا رو کر کرده ولی کثیف ترین و بیشرف ترین و شهوت پرست ترین ها و دزد ترین ها دارن توش زندگی میکنن.
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
خانم ها که فکر میکنن من میخوام شوهراشونو از دستشون بگیرم،مرد ها هم تا میفهمن من همسرمو از دست دادم به فکر سواستفاده هستن اره عزیزم جالبه همه از جامعه بسته و ضایع شدن حق خانمها مینالیم ولی خودمون هم به موقش زندگی رو برا همجنس هامون سخت میکنیم مردا رو مبرا از گناه و همیشه خانمها رو محکوم میکنیم خدا بهت صبر بده عزیزم