2777
2789
عنوان

برا بعضی آقایون متاسفم...

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 92 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه بی فرهنگی خیلییی بیشترازقبل رواج پیداکرده عزیزم غم اخرت باشه شماخطتو عوض کن سعی کن کم.رفت امد کنید که کسی نخواد ازرو بی عقلی بهت نظرداشته باشه ویا بهت لی احترامی کنه
خداجون شکرت.خداجون باورم نمیشه دختره نازموبهم دادی. خداجون بازم شکرت😘😘
آخی عزیزم.بهت تسلیت میگم منم یکی از عزیزانم پنج سال پیش شوهرش فوت کرد.اوج جوونی هر دو.الان پنج سال هست مشکی می پوشهو روزی چند بار میره سر خاک شوهرش..شرکت شوهرش رو هم به هر سختی بود سرپا نگه داشت و راهشو ادامه داد.اونم خیلی سختی کشیده توی این جامعه.اما باعث افتخار من هست واقعا
درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!
جالب اینکه مینواستن کسی نفهمه و همش میگفتن به خاطر رضای خداست و یکیشونم که میگفت خواب دیدمو و حضرت زهرا ازم خواسته، واقعا نمیدونم به چنین آدمایی میشه گفت انسان؟ شهوت به چه روزشون انداخته و چه دروغهایی که نمیگن
‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
امیدوارم خدا یه مرد خوب تو زندگیت قرار بده که تمام غصه هات تموم بشه خدا شوهرتم بیامرزه
خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
من دیگه اصلا خونه ی فامیل نمیرم اصلا، اما واقعا چرا باید فکر کنن یه زن وقتی همسرشو از دست داد باید به خودشون اجازه بدن و این پیام ها رو بفرستن.
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...
2810