2777
2789
عنوان

برا بعضی آقایون متاسفم...

182 بازدید | 92 پست
سلام دوستان،خوبید؟! این فقط یه درد و دل هستش،که آروم بشم. من بیشتر از یکسال که همسرمو که فوق العاده دوسش دارمو از دست دادم،در واقع اپلین پسری بود که وارد زندگیم شد و با هم ازدواج کردیم، جریان دوست داشتن ما هم ورد زبون همه بود. بعد از مرگ همسرم چند تا از همکاراش، همین جور پیشنهاد که میخوان کنار من باشن، به خدا وقتی بهم پیام میدادن من حالم بد میشد،اما نمیتونستم به کسی بگم چون به خاطر فرهنگ غلط مون فکرمیکردن من کاری کردم در حالیکه من حتی آرایشگاه هم نمیرفتم و هنوزم لباس سیاه تنمو هر روز سر خاک همسرمم. منم همه رو بلاک کردم، اما دو تاشون با شماره های مختلف بهم پیام میدادن، تصمیم گرفتم قانع شون کنم دیدم دست بردار نیستن و ادامه میدن جالب اینکه مینواستن کسی نفهمه و همش میگفتن به خاطر رضای خداست و یکیشونم که میگفت خواب دیدمو و حضرت زهرا ازم خواسته، حالا جالبش اینه که هر دو متاهل و دارای فرزند، منم عصبی شدم و گفتم پیام هاتونو میفرستم برا خانم هاتونو ازتون شکایت میکنم، جالبه که شاکی شدن وحشی هستمو ارزش ندارمو فقط به خاطرخدا میخواستن این کارو بکنن. به خدا همین الان دارم اشکمیریزم نمیدونم چرا ما زنا اینقدر بدبختیم فرهنگ مردم واقعا ضعیفه،درسته تحصیلات رفته بالا اما هیچ اثری رو فرهنگ نذاشته...
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...
خانم ها که فکر میکنن من میخوام شوهراشونو از دستشون بگیرم، مرد ها هم تا میفهمن من همسرمو از دست دادم به فکر سواستفاده هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم متأسف شدم واسه این آقایون پست فطرت غصه نخور عزیزم خدای شماهم بزرگه انشالله خدا جزاشونو بده
خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
اون از قوانین مزخرف ارث و قیمومیت و پدر شوهرم که فقط به فکر پوله، اینم از رفتار اطرافیان، خودمم که دلتنگ همسرمم، اصلا باور نمیکنم رفته
متاسفانه جامعه ما از بشریت رفته به سمت حشریت!!!!!!!!
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
2810